fbpx

Beste barnevogn: Disse 4 er de beste i 2023 (Anmeldelse)

Vi har undersøkt markedet for å finne de beste barnevognene som tilbys. Nedenfor finner du en oversikt med de beste innen de ulike kategoriene, slik at valget blir enklere. Vår vurdering er basert på omtaler, beskrivelser og andre tilgjengelige kilder.

I denne beste barnevogn testen kommer vi frem Baby Jogger City Mini 2 som ble best i test. Det er en praktisk og god barnevogn som gir deg uttalige muligheter når det kommer til barne seter, den kan brettes sammen til en kompakt størrelse, har et stort lagringsrom under setet og har en bred solbeskytter. I tilegg til dette har den en fram lomme og fot støtten er justerbar.

Beste Barnevogn Test: Her er forbrukernes favoritter

BILDE PRODUKT
Baby Jogger City Mini 2
Baby jogger var den letteste modellen vi testet noe som gjør den enkel å transportere og manøvrere. Den har komforten og funksjonene du kunne forvente fra dyrere modeller. God lagrings plass, komfortabelt barnesete og praktisk sammenleggbar løsning er noe av det du kan forvente deg.
SJEKK PRISEN →
Petite Chérie Solide+
Denne vognen har et vakkert design og har praktiske løsninger som justerbart sete og fotstøtter som gjør den til en av våre favoritt vogner.
SJEKK PRISEN →
Beemoo Gemini
Utifra de ulike søskenvognene vi testet var det Beemoo Gemini som ble kåret til best i test. Den er romslig med komfortable seter og god lagrings plass. Selv om den er større enn de fleste er den enkel og grei å manøvrere.
SJEKK PRISEN →
Moweo Lite+ Trillevogn
Her får du en billig barnevogn som er utstyrt med alt du trenger. Den er noe vanskligere og manøvrere og tyndgre enn Baby jogger, men den er et fornuftig valg for de fleste.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Baby Jogger City Mini 2 – Best i test

Beste barnevogn test: Baby Jogger City Mini 2

SJEKK PRISEN →

 • Justerbar fot søtte
 • Justerbar vinkel som passer til både nyfødte og eldre barn
 • Rask og enkel å legge sammen
 • Enkel og komfortabel å manøvrere
 • Passer på de fleste bil seter

Baby jobber vår favoritt vogn i denne testen. Den er en av de letteste barne vognene og har den raskeste sammenleggbare løsningen som gjør den lett og raks å transportere og pakke ned i bilen. Rammen er stødig og like lett å manøvrere som de dyreste barnevognene.

Barnesetet er romslig og har flere små vinduer som lar barnet følge med på reisen. Setet kan justerer til en rekke vinkler. Alt fra å legges  flat for nyfødte og kan settes fremoverlent til eldre barn.

Fra den første utgaven har baby jobber lagt til justerbare for støtter og bedre tilgang til lagret under setet. Som gjør det enklere og mer komfortabelt både for deg og barnet. City mini 2 er også det barne setet som passer på flest barne seter.

Konklusjon: En utmerket barnevogn som er solgt til en god pris. Vi gjorde en grundig test på en rekke barnevogner og dette var uten tvil den beste da den utkonkurerte de fleste på alle punkter.

LES MER


2. Petite Chérie Solide+ – Premium valg

Petite Chérie Solide+

SJEKK PRISEN →

Oppsummering:

 • Varekurv under med god lagringsplass
 • Romslig og komfortabel kalasje med titteluker og koppbevaringslomme foran.
 • Justerbart fotstøtte, ryggstøtte og håntak
 • Enkel og rask å sammenslå

Petite er en av de mest populære og best selgende vognene i dag og vi skjønte raskt hvorfor. Barnevognen er robust og har et komfortablet sete med fempunktsbelte og kan justeres til de fleste vinkler. Du har muligheten til å vende barnesetet slik at den enten peker frem eller bak. Begge sidene er komfortabel å manøvrere og den lett tilgjengelige forbremsen gjør det enkelt å stoppe uansett om du er stående i en bratt bakke.

I tillegg til alt dette har den et vakkert design med brune detaljer som gir den et tidløst og moderne look. Ved å kjøpe vognen på jollyroom fikk vi et 360 dagers åpent kjøp som kan komme godt til nytte hvis du skulle finne ut at vognen ikke passet til barnet eller at det skulle oppstå andre problemer.

Vognen er egnet for barn fra 6 måneder og oppover, men ved å tilte ned ryggstøtten til liggende posisjon har du mulighet til å gjøre den om til en kombivogn som kan brukes til alle aldre.

LES MER


3. Beemoo Gemini – Beste søskenvogn

Beemoo Gemini Søsken- & Tvillingvogn

SJEKK PRISEN →

 • Moderne design
 • Stor lagrings plass
 • Strødige belter
 • Justerbar rygg, armlen og fotstøtter
 • Enkel å manøvrere

Hvis du er på jakt etter en søskenvogn som rommer to barn er Beemoo Gemini vår anbefalte vogn. Den er lett og fleksibel med et moderne og enkelt design. Den største feilen vi har sett på andre duo vogner var at de var noe ekle å svinge og bevege rundt, men dette var ikke et problem med Beemoo sin søskenvogn.

Vi likte at Beemoo har holdt sin lave pris selv om det er duo vogn med gode løsninger. Under hvert sete er det en vogn som kan romme flere av dine eiendeler. Bøylene forran barne er avtakbare og er utstyrt med fempunktsbelter med polstringer som sørger for god komfort.

Kalasjen er lagd av nettingstoff og har flere tittehull der barna kan holde et øye med hva som skjer i rundt seg og sørger for at friskluften flyter godt igjennom kalasjen. Da duo vogner kan bli tunge og vanskelige å stoppe har Beemmo implementert en stoppe medal som gjør det enkelt for deg å stoppe.

LES MER


4. Moweo Lite+ Trillevogn – Billig og bra

Moweo Lite+ Trillevogn

SJEKK PRISEN →

Det er ikke alltid det er nødvendig å bruke flere tusen på en vogn, derfor har vi inkludert Moweo lite i testen vår da den er en rimelig variant og får jobben gjort. Den veier kun 6,5 kg som gjør den til en kompakt og lett vogn som egner seg godt til reising.

Ryggstøtten kan justeres til alle stillinger, en god sikkerhets reim og fempunktsbelte med gode polstringer rundt skulder partiet. Samme som dyrere vogner har Moweo lite justerbar fotstøte og en avtakbar frontbøye. Under barnesetet er det en romslig varekurv.

Konklusjon: Vognen er noe enklere konstruert, men dekker de fleste behovene man skulle behøve i en barnevogn. Hjulene var ikke like enkle å manøvrere sammenlignet med Babyjobber, men god nokk til spasser turer.

LES MER


Tips til hva du burde se etter i en barnevogn

Igjennom å ha snakket med flere foreldre kom vi til enighet at det beste barnesetet måtte passe til en rekke bil seter, kunne brukes til både nyfødte og eldre barn, lett å legge sammen og komfortabel å manøvrere.

Kan brukes til både nyfødte og eldre barn

De fleste barnevognene som blir solgt i dag passer til barn fra 0-5 år. For at du skal kunne bruke barnevognen til et nyfødt barn burde det være stabilt og funksjoner som tillater dette.  Noen har funksjoner som lar deg installere andre barneseter inn i vognen slik som i Baby jobber mini 2. I tillegg til dette burde det være mulig å gjøre ryggstøtten flat. Nyfødte barn har ikke utviklet nok muskulatur til å holde i ro hodet selv. Derfor er det viktig at vognen gir god støtte til nakke partiet og åpner opp luft kanalene.

Det er anbefalt jogging med barne til de er sterk nok til å sette seg opp i sittende posisjon på egen hånd. Dette kan ta opptil 6 måneder eller lengre.

Enkel å dytte og manøvrere

Skal man dytte i rundt barnevognene flere kilometer er det en fordel at den er komfortabel og enkel å bevege. Det er flere faktorer som spiller inn her, alt fra størrelsen på hjulene til vekten og størrelsen på vognen. Større hjul gir ofte en behageligere tur da disse går letter over sprekker og steiner sammenlignet til mindre hjul.

Materialet brukt i hjulene vil også ha en innflytelse på hvordan turen oppleves for deg og barnet. På de dyreste modellene er hjulene laget av myk gummi som gir deg god demping. Luft fylte hjul er også en populær løsning. De gir god demping, men de kan punkteres hvis du støter på noe skarpt langs veien.

Enkel å bruke

De fleste barnevognene i full størrelse er enkel og komfortabel å manøvrere. Det flere detaljer som hjelper til her. Vi fant at hjulene, høyden på håndtaket og dimensjonene på vognen hadde mye å si når det kom til komfort.

I de fleste tilfellene lønner det seg å ha større hjul da dette gjør det enklere å rulle barnevognen og det blir mindre vibrasjon og hopping når du kjører over steiner og sprekker med større hjul.

Våre eksperter forfalte oss at hjul lagrene og dempingen hadde også mye å si for komforten til deg og barnet. En kombinasjon av gode hjul og justerbart håndtak var den perfekte kombinasjonen for å oppnå god komfort og enkel manøvrering.

Prakstiske funksjoner

Når vi lette etter de beste barnevognene var løsninger som små lommer og god lagrings plass punkter vi satte høyt på kriteriene.

Skal man gå en lengre tur er det praktisk med et sted der du kan plassere snacks eller essensielle gjenstander som et par bleier.

En annen funksjon som vi fant nyttig var fotbremsen. Disse gjør det enkelt å stoppe vognen selv om den er tung og er i en høyere hastighet.

Beste Barnevogn Test