Beste Bæremeis Test: Disse er de 5 beste i 2021

Å gå på tur er en fantastisk opplevelse selv for den minste. Det er en fin måte å introdusere den magiske naturen til barnet og sørger for at du som forelder kan også nyte frisk luften selv etter at du har fått et barn. Vi gjennomførte en test på ti forskjellige bæremeiser og gikk 28 km før vi konkluderte at Deuter Kid komfort var den beste bæremeisen for både barnet og for bæreren. Deuter sin bæremeis er utstyrt med komfortable stropper og et godt hoftebelte som gjør det enklere å bære på vekten. I tillegg til dette har den praktise lommer hvor du kan lagre snacks og andre essensielle plagg.

Beste Bæremeis Test – her er vinnerne:

VÅRE favoritter

BILDEPRODUKT
Poco Plus 2020
SJEKK PRISEN →
Poco Bæremeis 2020
SJEKK PRISEN →
Ergobaby 360
SJEKK PRISEN →

 


1. Poco Plus 2020 – Best i Test

Poco Plus 2020

Sjekk Prisen →

– Høyde: 78 cm
– Max Bredde: 43 cm
– Dybde Brettet bunn: 25.40 cm
– Dybde Utbrettet bunn: 46 cm

Deatuer sin bæremeis var den vi fant var mest komfortabel både for oss og barna. Skulder stroppene er enkel å justere og hoftebelte var komfortabelt og satt godt i rundt midten. Barnene så ut til å kose seg på turen også. Det er to stroppen som kan strammes som sørger for at den minste passasjeren sitter trygt og godt.

Selv om barnet er sikker trygg på plass er det enkelt å bære barnet ut igjennom toppen eller siden hvis det skulle være nødenvdig med bleieskift eller en nærmere utforskning av skogen.

Sekken har et stort hoved rom som gir nokk lagrings plass til lengre turer, men heller ikke forstår til å kun brukes kun til butikken. På sidene av sekken har du mulighet til å lagre snack og drikke som kan enkelt nås i løpet av turen.

På toppen av sekken er det også et rom med glidelås hvor en hydrering pose er lagret. I denne kan du lagre vann eller annen drikke slik at du kan drikke mens du går tur.

Konklusjon: En god og komfortabel sekk med komfortable stopper som er enkel å justere. I tillegg til dette har gir sekken skygge fra solen, fot støtte til barna og godt med lagrings plass nokk til passe til en butikk tur eller lengre skog tur.


2. Poco Bæremeis 2020 – Billig og bra

Poco Bæremeis 2020

Sjekk Prisen →

Hvis Deuter sekken er ute av lager eller at du ønsker en billigere variant er det Fillikid sin bæremeis vi anbefaler. Sekken er enkel å justere og har et ergonomisk design som gjør at den er komfortabel til rygg og nakke.

Vårt test panel fortalte at den var på samme nivå som Deuter med tanke på komfort bortsett fra hofte beltet da dette var noe tynt.

Oppbevaringsrommet er stort nokk for lengre skogturer og passer godt til en tur til butikken.

På toppen av sekken er det et stort regn/ soltrekk som beskytter fra været. I tillegg til dette er bæremeisen utstyrt med mye av det samme som hos Deuter sin sekk: Flaskeholdere, sikkerhetsreimer, aliminuimsramme, støtteben og gode bærerimer.

 


3. Ergobaby 360 – Best for hverdagen

Sjekk Prisen →

Ergobaby 360 er lagd for hverdags turer i butikken, men også kortere turer i byen. Bæremeisen gir deg 4 posisjons muligheter: Mage innovervendt, mage utovervendt, rygg og hofte.

Stoffet er tykt og komfortabelt noe som gjorde at alle posjsonene var komfortable for både foreldrene og barna.

Bære selene er noe mindre enn tursekkene Deuter og Fillikid, men vi kjente ingen tegn til smerte eller ubehag verken i rygg eller rundt hofte partiet. Og du har ikke noe lagringsrom eller vær beskyttelse.

Får å forsikre oss om får konklusjon  analyserte brukerenes tilbake meldinger og andre nettsider. Dette forsterket vår hypotese da mye av det samme som vi hadde konkludert ble nevnt i andres tester og tilbakemeldinger. Produktet ble test vinner i klikk.no, Wiseguide, Smartson og best-i-test.se.

Skal du kjøpe en bæremeis til byen eller til hverdags bruk er det ergobaby 360 vi anbefaler.

 


Tips til din første tur med bæremeis

Skal man kjøpe en bæremeis er det gjerne to stk som skal bære på den, derfor er det viktig at bæremeisen kan justeres i lengde og bredde slik at den sitter godt på begge parter.

Når dere skal på deres første tur med bæremeisen anbefaler vi at dere er to stykker da dette kan være praktisk for å løfte barnet inn og ut av bæremeisen, men det er også en trygghet i seg selv. Husk å bruk solbriller og caps. Både deg og barnet!

Hvor gammel må barnet være?

Anbefalt alder fra leverandørene er 6 måneder, men vi anbefaler å vente til at barnet er sterkt nok til å sette seg opp selv da dette kan spare dere tid og kan føles sikrere for begge parter. Før dere setter dere ut for en lang tur kan det være lurt å prøve sekken i mindre etapper å se hvordan opplevelsen blir.

Hvordan Velge Bæremeis

En bæremeis må være komfortabel både for deg og barnet, for å finne en slik bæremeis er det noen punkter som burde være på plass og det er disse vi skal gå igjennom nå.

Komfort for deg og barnet

Før vi startet testingen av bæremeisen skjønte vi at komfort var essensielt for at vi kunne gi produktet en god score. Hvis bæremeisen er ukomfortabel, trang og vanskelig å justere er sjansen for at du tar den i bruk mindre

Vi ville finne og velge produkter som var komfortabel og enkle å bruke slik at du som forbruker kommer til å bruke hver dag på vei til  butikken i stedet for å velge en barnevogn.
Ved å nøye gå igjennom kunde anmeldelser og lese igjennom andre tester før vi utvalgte bæremeisene vi testet fikk et godt utgangspunkt i å finne den perfekte bæremeisen.

Justerbar for lengde og størrelse

For at du og barne skal få en komfortabel og trygg tur er det viktig at meste parten på sekken kan justeres. hvis hofte belte, rygg stroppene og høyden på ryggen er justerbar vil du se en stor økning på komfort. Når barnet vokser er det en fordel at meste på sekken kan justeres slik at dere kan ta i bruk sekken i en lengre tidsperiode.

Luftig for lengre turer

Skal dere ut på en lengre tur i sommer varmen er det en fordel at bæremeisen lufter godt. Områder der dette er særdeles viktig er på rygg flaten. Justeringer som kan gi bedre lufting er mellomrom mellom sekken og deler av ryggen samt material med små luftehull som mesh materialet brukt på Deuter sekken.

Lommer og organisert hovedrom

Alle bæremeisene vi testet ga nokk lagring til sitt formal. Grunnen til lagring er for å få plass til en hydrering blære, vann flaske, bleier og mat. Skal man på en lengre fjelltur er det praktisk å ha et lagrings rom for å lagre nødvendigheter.

Hvordan testet vi

Vi bydde inn våre nærmeste naboer som vi visste hadde barn mellom alderen 10 måneder og 4 år. Turene varte alt fra en til fem timer. Terrenget varierte fra grus veier til bratt fjell terreng.

Da vi testet to forskjellige typer bæremeiser (tur og hverdag) var noe av testet ulike i både lengde og terreng.

Alle i test gruppen fikk muligheten til å prøve minst to sekker slik at de fikk sett forskjellen på de ulike sekkene.

Etter turen ble det delt ut skjema der hver enkelt deltaker kunne krysse av og gi en score for hvert produkt. Vi spurte også noen spørsmål til de minste passasjerene for å få en innsikt i hvordan de opplevde turen.