fbpx

Beste Bæremeis Test: Disse er de 3 beste i 2023

Å gå på tur er en fantastisk opplevelse selv for den minste. Det er en fin måte å introdusere den magiske naturen til barnet og sørger for at du som forelder kan også nyte frisk luften selv etter at du har fått et barn. Vi har i denne bæremeis testen sammenlignet ti forskjellige bæremeiser. Basert på spesifikasjoner, omtaler og andre tester konkluderte vi at Deuter Kid komfort var den beste bæremeisen for både barnet og for bæreren. Deuter sin bæremeis er utstyrt med komfortable stropper og et godt hoftebelte som gjør det enklere å bære på vekten. I tillegg til dette har den praktise lommer hvor du kan lagre snacks og andre essensielle plagg.

Beste Bæremeis Test – her er vinnerne:

BILDE PRODUKT
Osprey Poco Plus
Populære Osprey har her utviklet en ultralett og svært behagelig bæremeis. Her får du ypperlig støtte til ryggen, samtidig som den er designet for å gi beste komfort til barnet. Med denne innovative bæremeisen er du og barnet klar for enhver tur!
SJEKK PRISEN →
Osprey Poco LT Bæremeis
Dette er den først og eldste bærmeisen til anerkjente Osprey, og den har mange av de samme egenskapene som de nyere modellene. Det eneste som skiller er at denne er noe mindre i størrelsen. Uavhengig om du planlegger lengre eller kortere turer er dette en bæremeis som garantert kommer til å bli en favoritt.
SJEKK PRISEN →
Ergobaby 360
Ergobaby 360 er lagd for hverdags turer i butikken, men også kortere turer i byen. Bæremeisen gir deg 4 posisjons muligheter: Mage innovervendt, mage utovervendt, rygg og hofte.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Osprey Poco Plus – Best i Test

Poco Plus 2020

SJEKK PRISEN →

Osprey Poco Plus bæremeis

Populære Osprey har her utviklet en ultralett og svært behagelig bæremeis. Her får du ypperlig støtte til ryggen, samtidig som den er designet for å gi beste komfort til barnet. Med denne innovative bæremeisen er du og barnet klar for enhver tur!

Høy komfort

Den nye Poco Plus modellen setter virkelig en ny standard for hva som forventes av en god bæremeis. Utviklet med enda større bærekapasitet, og et større justerbart hoftebelte, får du betraktelig bedre komfort på lengre turer.

Dessuten er bæresystemet laget med «AirSpeed» trampolinenetting. Dette er plassert i ryggpanelet, noe som gjør ryggen for en luftig og behagelig støtte gjennom hele ture. I tillegg er hoftebeltet ekstra godt polstret, samt enkelt å justere, der den også har integrerte sidelommer hvor du kan plassere småtteri som mobilen eller solbriller.

Attpåtil der er selve barnesetet lettvint å justere, og laget for å passe et bredt spekter av størrelser og vektklasser. Med andre ord, er dette en bæremeis som kan brukes helt fra barnet er nyfødt, til det blir for gammelt til å sitte bæremeis.  

Praktisk bæremeis

Dette er også en bæremeis som ikke kan kalles for annet enn praktisk. Den har rekke geniale funksjoner som avtakbar solskjerm, ryggspeil, en løkke for festing av leker, regntrekk samt nettinglommer – funksjoner som kommer godt med på hvilken som helst tur.

Selv med så mye tilbehør og en romslighet på 26 liter, er den lagt fra tung og vanskelig å bære. Den totale vekten er på kun 3,58 kilo – så kommer det jo naturligvis an på vekten til barnet, men poenget er at den ikke oppleves som tung eller ubehagelig på ryggen.

Prisen er nokså høy, men det er også som forventet hvor enestående denne modellen er. Her får du noe av det absolutt beste markedet har å by på, og svært få modeller kan måle seg med Osprey Poco Plus.

LES MER


2. Osprey Poco LT Bæremeis – Billig og bra

Osprey Poco LT Bæremeis

SJEKK PRISEN →

Osprey Poco bæremeis

Dette er den først og eldste bærmeisen til anerkjente Osprey, og den har mange av de samme egenskapene som de nyere modellene. Det eneste som skiller er at denne er noe mindre i størrelsen. Uavhengig om du planlegger lengre eller kortere turer er dette en bæremeis som garantert kommer til å bli en favoritt.

Som skapt for friluftsopplevelser

En ting vi merket oss med denne, er at den er meget turvennlig. Naturligvis er dette noe alle bæremeiser håper å oppnå, men den har noe unikt i måten den kombinerer vekt, komfort sikkerhet og design. Intuitive Osprey har her utviklet det turproduktet til deg som skal bære barnet på ryggen.

I tillegg er det svært enkelt å tilpasse barnesetet, sikkerhetsselen og fotbøylen etter barnets behov. Det gjør at bæremeisen passer de aller fleste barn, samt at dens integrert solskjerm og regntrekk forhindrer at været skal ødelegge turopplevelsen. Med sine praktiske nettingslommer på sidene vil du også få umiddelbar tilgang til all slags småtteri som mobiler, solbriller eller drikkeflasker.

Attpåtil der er Poco kompatibel med Ospreys drikkesystem som gjør at du kan drikke vann, uten å dra opp drikkeflasken fra sekken. Koble til «sugerøret» og drikk uten å måtte rører på flasken. Sekken har også flere andre praktiske løsninger som siklesmekker, løkke til festing av leketøy, samt et ryggspeil.

Behagelig bæremeis

Komforten til bæremeisen er også noe av det bedre du kan få. Med den integrerte støtten, justerbare og myke hofte- og skulderstroppen vil du aldri oppleve slitasje rundt skuldre eller i ryggen uansett hvor lang turen er.

Dens totale vekt på 3,5 kilo er også gunstig med tanke på at det også skal plasseres et barn oppi, i tillegg til alle dens praktisk funksjoner utvilsomt vil forbedre turopplevelsen. Det du kanskje må være oppmerksom på er at prisen er ganske høy, sammenlignet med andre modeller.

Dog er dette prisen du må regne med skal du ha høy komfort, pluss flere praktiske funksjoner. Dermed er denne perfekt for deg som ser for seg hyppig bruk, og lengre turer. Trenger du en ikke like innovative bæremeis som dette, burde du vurdere rimeligere modeller. 

LES MER


3. Ergobaby 360 – Best for hverdagen

Ergobaby 360

SJEKK PRISEN →

Ergobaby 360 er lagd for hverdags turer i butikken, men også kortere turer i byen. Bæremeisen gir deg 4 posisjons muligheter: Mage innovervendt, mage utovervendt, rygg og hofte.

Stoffet er tykt og komfortabelt noe som gjorde at alle posjsonene var komfortable for både foreldrene og barna.

Bære selene er noe mindre enn tursekkene Deuter og Fillikid, men vi kjente ingen tegn til smerte eller ubehag verken i rygg eller rundt hofte partiet. Og du har ikke noe lagringsrom eller vær beskyttelse.

Får å forsikre oss om får konklusjon  analyserte brukerenes tilbake meldinger og andre nettsider. Dette forsterket vår hypotese da mye av det samme som vi hadde konkludert ble nevnt i andres tester og tilbakemeldinger. Produktet ble test vinner i klikk.no, Wiseguide, Smartson og best-i-test.se.

Skal du kjøpe en bæremeis til byen eller til hverdags bruk er det ergobaby 360 vi anbefaler.

LES MER


Tips til din første tur med bæremeis

Skal man kjøpe en bæremeis er det gjerne to stk som skal bære på den, derfor er det viktig at bæremeisen kan justeres i lengde og bredde slik at den sitter godt på begge parter.

Når dere skal på deres første tur med bæremeisen anbefaler vi at dere er to stykker da dette kan være praktisk for å løfte barnet inn og ut av bæremeisen, men det er også en trygghet i seg selv. Husk å bruk solbriller og caps. Både deg og barnet!

Hvor gammel må barnet være?

Anbefalt alder fra leverandørene er 6 måneder, men vi anbefaler å vente til at barnet er sterkt nok til å sette seg opp selv da dette kan spare dere tid og kan føles sikrere for begge parter. Før dere setter dere ut for en lang tur kan det være lurt å prøve sekken i mindre etapper å se hvordan opplevelsen blir.

Hvordan Velge Bæremeis

Beste Bæremeis Test

En bæremeis må være komfortabel både for deg og barnet, for å finne en slik bæremeis er det noen punkter som burde være på plass og det er disse vi skal gå igjennom nå.

Komfort for deg og barnet

Før vi startet testingen av bæremeisen skjønte vi at komfort var essensielt for at vi kunne gi produktet en god score. Hvis bæremeisen er ukomfortabel, trang og vanskelig å justere er sjansen for at du tar den i bruk mindre

Vi ville finne og velge produkter som var komfortabel og enkle å bruke slik at du som forbruker kommer til å bruke hver dag på vei til  butikken i stedet for å velge en barnevogn.
Ved å nøye gå igjennom kunde anmeldelser og lese igjennom andre tester før vi utvalgte bæremeisene vi testet fikk et godt utgangspunkt i å finne den perfekte bæremeisen.

Justerbar for lengde og størrelse

For at du og barne skal få en komfortabel og trygg tur er det viktig at meste parten på sekken kan justeres. hvis hofte belte, rygg stroppene og høyden på ryggen er justerbar vil du se en stor økning på komfort. Når barnet vokser er det en fordel at meste på sekken kan justeres slik at dere kan ta i bruk sekken i en lengre tidsperiode.

Luftig for lengre turer

Skal dere ut på en lengre tur i sommer varmen er det en fordel at bæremeisen lufter godt. Områder der dette er særdeles viktig er på rygg flaten. Justeringer som kan gi bedre lufting er mellomrom mellom sekken og deler av ryggen samt material med små luftehull som mesh materialet brukt på Deuter sekken.

Lommer og organisert hovedrom

Alle bæremeisene vi testet ga nokk lagring til sitt formal. Grunnen til lagring er for å få plass til en hydrering blære, vann flaske, bleier og mat. Skal man på en lengre fjelltur er det praktisk å ha et lagrings rom for å lagre nødvendigheter.

Hvordan testet vi

Vi bydde inn våre nærmeste naboer som vi visste hadde barn mellom alderen 10 måneder og 4 år. Turene varte alt fra en til fem timer. Terrenget varierte fra grus veier til bratt fjell terreng.

Da vi testet to forskjellige typer bæremeiser (tur og hverdag) var noe av testet ulike i både lengde og terreng.

Alle i test gruppen fikk muligheten til å prøve minst to sekker slik at de fikk sett forskjellen på de ulike sekkene.

Etter turen ble det delt ut skjema der hver enkelt deltaker kunne krysse av og gi en score for hvert produkt. Vi spurte også noen spørsmål til de minste passasjerene for å få en innsikt i hvordan de opplevde turen.

Bæremeis test