fbpx

Badevekt test: De 7 beste på markedet i 2023

Mange har et elsk-hat forhold til badevekten, men der man tidligere bare fikk et upresist tall å forholde seg til, har badevekten gjennomgått en revolusjon. Smart vekter har muligheten til å tilby en full kroppsanalyse med langt mer korrekt data og nyttig historikk. Takket være innoverende bluetooth, kan man enkelt benytte en smartvekt og få dataen overført direkte til telefon eller data for å bli bearbeidet. Vi har i denne badevekt testen sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som passer deg best. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og spesifikasjoner. Vår testvinner fra Beurer kommer med både kroppsanalyse og BMI-måling med mulighet for en totalvekt på helt opp til 180 kg og en app som er enkel å benytte.

Badevekt test: Her er årets vinnere

BILDE PRODUKT
Beurer BF 700 
Denne smarte vekten fra Beurer kommer med både tradisjonell vekt, BMI måling og en komplett kroppsanalyse. Takket være bluetooth funksjonen, kan du enkelt overføre dataene til din mobiltelefon eller data for å lagre historikken over fremgangen din. 
SJEKK PRISEN →
Soehnle FH 157978
Soehnle sin baderomsvekt gir en pålitelig måling ved bruk av tradisjonell vektmåling. Vekten bruker avansert teknologi for å gi en nøyaktig måling og leverer gode resultater til en rimelig pris. Dette er en ypperlig baderomsvekt for deg som ønsker pålitelige resultater uten å måtte sprenge budsjettet. 
SJEKK PRISEN →
Tanita RD953S
Tanita RD953S er en smart vekt for deg som ønsker det råeste innen baderomsvekter. Med denne vekten får du nøyaktige målinger helt opp til 200 kg, samt detaljert kroppsanalyse og BMI-målinger som kommer godt med for måling av progresjon. Takket være Smart Bluetooth kan du overføre data fra vekten til mobiltelefon eller datamaskinen. 
SJEKK PRISEN →
Beurer BF950S
Med BF950S fra Beurer får du en rekke smarte funksjoner og et pålitelig måleapparat som gir rikelig med data for deg som ønsker å holde styr på både vekt og progresjon. Takket være Smart Bluetooth kan du enkelt overføre både BMI-målinger og kroppsanalyser til din mobiltelefon eller data. 
SJEKK PRISEN →
Soehnle PV 61351
Denne tradisjonelle baderomsvekten fra Soehnle gir presise målinger og skrur seg enkelt av ved inaktivitet. Med denne baderomsvekten kan du enkelt holde styr på vekten med gode målinger, uten kostbare tilleggstjenester eller avanserte løsninger. Dette er vekten for deg som ønsker korrekte målinger uten unødvendig tilbehør. 
SJEKK PRISEN →
Tanita RD 545
Denne avanserte vekten fra Tanita er for deg som ønsker de mest pålitelige målingene tilgjengelig. Vekten er utstyrt med et eget håndtak som gjør det mulig å gjennomføre en komplett kroppsanalyse og få mest mulig detaljerte rapporter tilbake. Dette gjør at du raskt og enkelt kan holde styr på fordelingen av fett, muskler og beinmasse. 
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Beurer BF 700 – Best I Test 

badevekt test: Beur best i test

SJEKK PRISEN →

Med denne smartvekten fra Beurer får du full kontroll på alle viktige data om din kroppsvekt. BF 700 gir deg klassisk vektmåling, men gjør det også mulig å få komplett kroppsanalyse og BMI-målinger rett fra baderomsvekten. Koble vekten enkelt opp mot mobiltelefon eller datamaskin og få dataen overført direkte til disse enhetene for enklere bearbeiding og historikk.

Beurer leverer vekten i et stilrent design med lite distraherende farger. Dette gjør at vekten passer utmerket under vasken eller stuet bort på baderomsgulvet, uten at den stikker seg ut. Det robuste designet tillater målinger på opptil 180 kg totalvekt, som er en av markedets høyeste standardvekter. BF 700 kommer i et svart design med vakre sølvdetaljer.

Med en rekke smarte funksjoner, leverer BF 700 det ultimate måleinstrumentet praktisk plassert på ditt eget baderomsgulv. Det innebygde minnet i vekten gjør det enkelt å holde oversikt over fremgangen din, mens de komplette målingene gjør det motiverende å følge med på egen progresjon gjennom BMI- og kroppsanalyser. Det innebygde sparemoduset gir langbatteritid ved at vekten automatisk skrur seg av når den ikke har vært i bruk en stund.

BF 700 er utstyrt med både Bluetooth Smart Tech og et detaljert display som gir god oversikt direkte på vekten. Det innebygde minnet gjør det mulig å holde følge med sin egen progresjon, og dataen kan enkelt overføres sammen med analyser til mobiltelefon eller PC. Med Beurer sin smart app kan du enkelt bla i egen historikk og få mer verdi ut av analysene. Vekten fra Beurer har raskt blitt en favoritt blant forbrukere og leverer god kvalitet til en hyggelig pris.

LES MER


2. Soehnle FH 157978

SJEKK PRISEN →

Denne praktiske vekten fra Soehnle gir muligheten for nøyaktige målinger enkelt fra eget badeværelse. Vekten benytter avansert teknologi for korrekte målinger, uten at kompliserte funksjoner gjør den vanskelig å bruke. Smart sparefunksjon sørger for lang batteritid ved at vekten enkelt skrur seg av og på når den merker vekt på leseplaten. På denne måten får du mest mulig ut av batterilevetiden og en energieffektiv vekt.

Soehnle kommer i et stilrent design og har en glassflate med smarte sølvdetaljer. Dette sørger for at vekten har et lite sjenerende design og enkelt kan stues bort sammen med hvitevarer eller stå synlig på baderomsgulvet uten at den vekker oppsikt. Selv om vekten er utstyrt med en glassflate på leseplaten, kan FH 157978 håndtere vekt på opptil 180 kg.

Vekten er en tradisjonell baderomsvekt uten avanserte funksjoner, men er utmerket egnet for deg som kun ønsker å holde styr på gjennomsnittsvekten din. Du kan være trygg på at Soehnle gir korrekte målinger på snittvekt, noe som gjør det mulig å beregne BMI og kroppsanalyse uten at man må investere i en avansert smartvekt.

Med denne budsjettvekten fra Soehnle får du et stilrent design som leverer nøyaktige målinger helt opp til 180 kg. Glassdesignet gjør det enkelt å rengjøre vekten og du kan oppbevare den direkte på baderomsgulvet uten frykt for at den skal ødelegges eller skades. Dette er en vekt som passer utmerket for deg som ønsker en baderomsvekt som er enkel i bruk og tilbyr pålitelige målinger.

LES MER


3. Tanita RD953S

SJEKK PRISEN →

Denne smartvekten fra Tanita kommer med en rekke smarte funksjoner slik at du enkelt kan få mest mulig nytte av vekten. I tillegg til tradisjonell vektmåling, kan du få detaljerte kroppsanalyser og BMI-måling som gir god oversikt over din progresjon. Takket være det innebygde minnet kan du enkelt ta vare på din historikk eller overføre rapporter fra vekten til mobil og datamaskin, hvor du enkelt kan bearbeide dataene på en behagelig måte.

Tanita sin smartvekt kommer i et futuristisk design med stilige detaljer i sølv og blått. Den glatte leseplaten kommer i svart glass, utsmykket med raske detaljer som gir vekten et sprekt design. Det blå displayet passer godt til designet, men er også enkelt å lese av, takket være bakgrunnsbelysningen i blå farge. Dette gjør at tallene er lette å lese av og gir et godt overblikk over de forskjellige dataene presentert på skjermen.

Med en rekke smarte funksjoner er dette et premium valg for deg som ønsker et avansert måleapparat med en mengde data og stilrent design. Det mørke designet med lyse detaljer gir et futuristisk inntrykk av vekten som passer godt til de avanserte funksjonene innebygd i vekten. Nøyaktige vektmålinger utredes med detaljerte rapporter via appen hvor du kan få både BMI-målinger og kroppsanalyser. Dette gjør det både motiverende og enkelt å holde styr på progresjonen mot målene dine.

Takket være smart bluetooth teknologi kan du sømløst importere data fra vektens minne til mobiltelefon eller datamaskin hvor de raskt kan plottes inn i mer oversiktlige rapporter. Appen gjør det mulig å holde styr på dataen, men du kan også beholde en på vekten, takket være det innebygde minnet. Dette er et avansert måleapparat som gir tilgang på rikelig med data rett fra baderomsgulvet.

LES MER


4. Beurer BF950S

SJEKK PRISEN →

Beurer BF950S er for deg som ønsker å holde et godt øye med vekten og måle mer enn bare tradisjonell vekt. Smartvekten fra Beurer gir tilgang til komplett kroppsanalyse og BMI-målinger rett på din mobiltelefon. Med BF950S får du et slitesterkt produkt med en rekke smarte funksjoner og et stilrent design.

Det futuristiske designet gir et stilig inntrykk, og består av mørkt glass med lyse detaljer som deler inn display og måleplate på en stilig måte. Det store displayet gjør det enkelt å få god oversikt over all informasjonen, men dersom du ønsker å holde styr på historikken kan rapporterne enkelt overføres og lagres på mobiltelefon eller data.

Takket være en rekke smarte funksjoner kan du få detaljerte målinger med en rekke nyttige opplysninger om nåværende vekt og progresjon fra tidligere målinger. Noen av funksjonene som Beurer har utstyrt BF950S med, inkluderer komplett kroppsanalyse, BMI-måling hvor du enkelt kan lese av hvordan kroppsvekten er fordelt mellom beinmasse, fett og muskler og detaljert minne som viser endring fra tidligere måling i en oversiktlig app.

Gjennom smart bluetooth og energisparende modus får du sømløst håndtere vekten. Dataene fra målingene overføres enkelt til din mobiltelefon og vekten skrur seg automatisk av når den har vært inaktiv i 30 sekunder. På denne måten kan du raskt og enkelt gjennomføre en måling og bearbeide dataene ved en senere anledning uten at det er behov for å finne frem igjen vekten eller huske tallene.

LES MER


5. Soehnle PV 61351

SJEKK PRISEN →

Dette er en tradisjonell baderomsvekt for deg som ønsker pålitelige målinger uten unødvendige tilleggsfunksjoner. Vekten er enkel å benytte og har et praktisk sparemodus som gjør at den skrur seg av og på automatisk når den er i bruk. Dette sørger for at du får optimal batteritid og kun trenger å tre av og på vekten når du gjennomfører målinger.

PV 61351 er produsert i sølvfarget hardplast med et tradisjonelt display på fremsiden. Dette gir vekten et klassisk design uten prangende detaljer eller sterke kontraster. Den sølvfargede overflaten gjør det enkelt å oppbevare baderomsvekten slik at den enkelt blender seg inn. Det stilrene designet gjør det også enkelt å holde baderomsvekten vedlike og rengjøre den etter bruk.

Vekten er en tradisjonell baderomsvekt uten avanserte funksjoner som er utmerket egnet for deg som kun ønsker å holde styr på gjennomsnittsvekten din. Du kan være trygg på at Soehnle gir korrekte målinger på snittvekt, noe som gjør det mulig å beregne BMI og gjøre kroppsanalyse uten at man må investere i en avansert smartvekt.

Dette er den tradisjonelle baderomsvekten for deg som kun ønsker en enkel måling uten avanserte funksjoner eller digitalt display. Vekten benytter en moderne versjon av den tradisjonelle vektskiven og du får enkelt nøyaktig måling med skiven i det runde designet. Dette gjør den enkel å lese av, og den avanserte måleflaten gir nøyaktige målinger. Den rimelige prisen gjør dette til et enkelt instrument for gode målinger og har raskt blitt en favoritt blant forbrukere.

LES MER


6. Tanita RD 545

SJEKK PRISEN →

RD 545 fra Tanita er den mest avanserte baderomsvekten tilgjengelig og er pakket med en rekke smarte funksjoner. Takket være den håndholdte skanneren får du en komplett kroppsanalyse målt gjennom korte elektriske pulser som gir en langt mer detaljert scan enn kun ved hjelp av leseplaten på selve baderomsvekten. Her får du en revolusjonerende variant av den tradisjonelle baderomsvekten med en rekke teknologiske funksjoner.

Vekten kommer i et stilrent design med håndtaket plassert på oversiden av selve vektplaten. Dette gjør at den enkelt smelter inn i det øvrige designet og gir en stilren opplevelse. RD 545 benytter den sterke kontrasten mellom svart og sølv kombinert med glass for å fremheve det stilrene futuristiske designet, samtidig som displayet gir god oversikt over alle opplysningene scannen fremhever.

Med en rekke smarte funksjoner integrert i baderomsvekten, har Tanita tatt det et steg lenger ved å tilby en håndholdt skanner sammen med vekten. Dette gjør at du oppnår langt mer detaljerte målinger enn ved tradisjonelle smartvekter. Du får komplett kroppsanalyse, BMI-målinger og detaljerte vektmålinger fra den samme praktiske vekten, og dette gjøres enkelt hjemmefra. Tanita sin smarte app gjør det mulig å utarbeide omfattende rapporter både på datamaskin og telefon for en mer praktisk måte å lagre historikk.

De smarte funksjonene, kombinert med smart bluetooth teknologi, gjør det sømløst å utnytte målingene, med oversiktlige rapporter tilgjengelig på mobil og data. Strømsparingsfunksjonen sørger for optimal levetid på enkle batterier ved at vekten skrur seg av og på kun når den benyttes. Dette er vekten for deg som ønsker avanserte målinger og har fort blitt en favoritt både på treningssentre og blant profesjonelle idrettsutøvere. De detaljerte rapportene som blir utarbeidet fra lesingene er enkle å benytte både til progresjonmåling og bearbeiding av dataene.

LES MER


Spørsmål og svar

Hva er forskjellen på en smartvekt og tradisjonelle baderomsvekter?

Den primære forskjellen mellom tradisjonelle baderomsvekter og smartvekter er ikke måten de gjennomfører målinger på, men heller hvilke data man får ut av målingene. En vanlig vekt kan benytte både analog og digital måling, men du vil kun oppnå en måling som viser antall kilo som står på vekten. En smartvekt henter derimot ut mer informasjon og tilbyr både BMI- og kroppsanalyser. Disse utreder i større grad hva den aktuelle vekten faktisk innebærer, med fordeling av fett, beinmasse og muskler i vekten.

Når på døgnet bør jeg veie meg for mest mulig presise resultater?

Det er anbefalt at man gjennomfører sin daglige måling på morgenen etter vannlating. På dette tidspunktet har man vært gjennom en naturlig fasteperiode gjennom natten og blitt kvitt vannvekt gjennom vannlating. Det er også viktig at man gjennomfører målingene med de samme vilkår hver gang og derfor også forsøker å gjennomføre de på det samme tidspunkt eller tidsrom hver gang. Det er da mest sannsynlig at man oppnår korrekt måling og et mest mulig likt resultat. Vi anbefaler derfor at målingene legges inn som en del av morgenrutinen dersom du har til hensikt å gjennomføre regelmessige målinger.

Hva er BMI og kroppsanalyse?

Fordelen med en smartvekt er at den gjennomfører både BMI og kroppsanalyse. Disse målingene viser en detaljert oversikt over hvordan vekten er fordelt på beinmasse, fett og muskler. Det kan derfor være motiverende å gjennomføre målinger på en smartvekt, ettersom man enklere kan se hvordan de forskjellige indeksene oppnår progresjon mot dine endelige mål. Mange som har spesifikke treningsmål vil ha godt utbytte av en smartvekt, sammenlignet med en tradisjonell baderomsvekt. Tanita RD 545 er den mest avanserte smartvekten som, takket være det medfølgende håndtaket, gir detaljerte målinger og er derfor en favoritt blant idrettsutøvere.

Er det verdt å investere i en smartvekt?

Gjennom avansert teknologi gir smartvekt mulighet til å gjennomføre omfattende kroppsanalyse hjemme fra eget badeværelse. På denne måten kan man oppnå målinger og måle progresjon som tidligere var forbeholdt avanserte idrettsarenaer og personlige trenere. Dette kan virke som en motiverende effekt til å nå spesifikke mål eller som et verktøy for deg som ønsker å holde styr på vekten og eventuelle endringer i BMI. Med nyere teknologisk utvikling har det kommet et bredt utvalg av smartvekt-produkter på markedet, noe som har gjort det til en langt mindre kostbar investering enn tidligere. Beurer har utviklet en serie smarte baderomsvekter som tilbyr komplett kroppsanalyse med pålitelige målinger og overkommelige priser.

Følger det med app når man kjøper smartvekt?

Det er flere smartvekt-produsenter som har utviklet egen app, og både Beurer og Tanita kommer med oversiktlige applikasjoner der du enkelt kan gå gjennom informasjonen fra målingene. Disse presenterer tallene i en mer oversiktlig rapport og tar vare på historikken fra tidligere målinger. Fordelen med en smartvekt som har innebygd minne er at du enkelt kan sammenligne data fra tidligere målinger for å holde styr på din progresjon mot de endelige målene.