fbpx

Test av badebalje: Disse 7 er best i test (2023)

Bading er ikke bare en rutinemessig aktivitet for smårollinger. Det er en tid for avslapning, lek og kvalitetstid mellom barn og foreldre. Badebaljen er sentral i denne opplevelsen, og valget av riktig badebalje kan gjøre en stor forskjell. Men med så mange alternativer tilgjengelig i butikkene, hvordan vet du hvilken som er den rette for deg og din lille?

Bekymre deg ikke lenger! Vi har gjennomgått de mest populære badebaljene for barn på markedet og funnet frem de beste i ulike segmenter. Uansett om du ser etter noe enkelt og økonomisk, luksuriøst og romslig, eller en badebalje med smarte funksjoner, har vi dekket det for deg.

For de miljøbevisste foreldrene har vi også inkludert badebaljer som er laget av bærekraftige materialer. For de som har begrenset plass hjemme, har vi funnet de mest kompakte og plassbesparende designene som likevel gir barnet ditt nok rom til å plaske og leke.

Det er viktig å huske på at barns behov og komfort kan variere. Noen barn foretrekker en dypere balje for mer vannlek, mens andre kan føle seg tryggere i en grunnere setting. Sikkerhetsfunksjoner, slik som anti-sklisåler og myke kanter, er også avgjørende aspekter å vurdere.

Lyst til å vite mer? Les videre for en gjennomgang av favorittene.

Badebalje test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Twistshake Badebalje med Pute
Twistshake Badebalje med Pute er vår ubestridte testvinner takket være dens kvalitet, design, sikkerhet og overkommelige pris. Rett og slett en helt rå og fleksibel badebalje.
SJEKK PRISEN →
BabyDan Sammenleggbar Badebalje
BabyDan Sammenleggbar Badebalje tilbyr en romslig 100 liters kapasitet for de som trenger ekstra plass. Den har også smart design og sikkerhetsfunksjoner, perfekt for komfortabel småbarnsbading.
SJEKK PRISEN →
Kaxholmen Badepakke Star
Kaxholmen Badepakke Star tilbyr en kompakt badebalje med stående stativ, inkludert badehjelp, kombinerende funksjonalitet, estetikk og verdi.Godt valg for de som ikke har et sted å plassere badebaljen.
SJEKK PRISEN →
Stokke Flexi Bath
Stokke Flexi Bath er en praktisk, sammenleggbar badebalje designet for barn opptil 4 år, og kombinerer sikkerhet med brukervennlighet for behagelige badestunder. Om du har lite plass er dette en svært praktisk badebalje
SJEKK PRISEN →
Beemoo Care
Beemoo Care badebaljepakke tilbyr en optimal kombinasjon av pris, funksjon og komfort. Med smart tappefunksjon, kompatibilitet med badestativ, og en stabil badestøtte, sikrer den en trygg og praktisk badeopplevelse.
SJEKK PRISEN →
Skip Hop Moby
Skip Hop Moby-badebaljen kombinerer stil med funksjonalitet, og er designet for å støtte barnets ulike utviklingsfaser under bading. Den inkluderer justerbare støttefunksjoner og praktiske detaljer, alt samtidig som den gir et moderne estetisk uttrykk.
SJEKK PRISEN →
BiBaBad Flexi
BiBaBad Flexi er en premium sammenleggbar badebalje. Dens tilpasningsdyktige design og kvalitetsmaterialer gjør badestunden enkel og behagelig, mens den lette aluminiumsrammen og den sklisikre badeposen sikrer brukervennlighet og sikkerhet.
SJEKK PRISEN →

1. Twistshake Badebalje med Pute – Best i test

Twistshake Badebalje med Pute

SJEKK PRISEN →

Hvorfor har nettopp denne badebaljen kapret førsteplassen? For det første skiller den seg ut med sin skyhøye kvalitet. Badebaljen er konstruert av 70 % PP-plast, 3 % TPE, 24 % polyesterfiber og 3 % spandeks, som til sammen gir en robusthet og holdbarhet som få kan matche.

Designet er en annen styrke. Twistshake har klart å lage en sammenleggbar badebalje som er spesielt utformet for dine behov. De brettbare beina gjør at den er lett å justere etter behov, mens sklibeskyttelsen på undersiden sikrer at baljen forblir stødig gjennom hele badet. Dette gir både barn og foreldre en trygg og morsom badestund.

Et annet viktig poeng er hvor lett den er å bruke. Etter endt bading kan baljen enkelt foldes sammen, noe som gjør oppbevaring til en lek. Dette er en uvurderlig egenskap for dem med begrenset plass eller for de som kanskje vil ta den med på reise.

Sikkerhet er også i fokus med Twistshake Badebalje. Den er fri for BPA og PVC, noe som sikrer at ditt barn bader uten eksponering for potensielt skadelige stoffer. Videre kan denne baljen tjene familien i mange år, da den er anbefalt for bruk fra nyfødtstadiet og helt til barnet er 4 år.

Og til slutt, selv med alle disse fantastiske egenskapene, kommer badebaljen til en svært god pris. Det er sjelden man finner et produkt av så høy kvalitet til en pris som er så overkommelig.

Oppsummert

 • Skyhøy kvalitet og robust design
 • Sammenleggbar og plassbesparende
 • Sikker: Fri for BPA og PVC
 • Anbefalt for nyfødte til 4 år

LES MER

2. BabyDan Sammenleggbar Badebalje – Stor plass

BabyDan Sammenleggbar Badebalje

SJEKK PRISEN →

Når det kommer til å velge en badebalje for ditt småbarn er størrelsen og funksjonalitet nøkkelelementer. BabyDan Sammenleggbar Badebalje er utvilsomt et fremragende valg for deg som leter etter en romslig badebalje. Med en kapasitet på hele 100 liter, sørger denne badebaljen for at barnet ditt har nok plass til å leke og kose seg i vannet.

Designet på BabyDans badebalje er ikke bare elegant, men også utrolig praktisk. Det første som slår en er hvor godt gjennomtenkt produktet er. Å kunne bade barnet i en komfortabel stilling er gull verdt for mange foreldre. Videre kommer badebaljen med en smart propp som skifter farge når vannet når en temperatur på 37 grader, noe som er en genial funksjon for å sikre barnets sikkerhet og komfort.

En annen kjærkommen detalj er skammelen med sugekopper på undersiden. Denne kan plasseres inne i badekaret for at barnet skal kunne sitte litt høyere opp. Dette kan være spesielt praktisk for litt større småbarn som ønsker å sitte oppreist mens de bader.

For de av oss som bor i leiligheter eller hus med begrenset lagringsplass, er det faktum at badebaljen er sammenleggbar en velsignelse. Dette gjør det enkelt å oppbevare den i mindre baderom eller å ta den med på reiser. Og ja, den er fri for ftalater, noe som betyr at barnet ditt bader uten eksponering for disse skadelige kjemikaliene.

Med en maksimal vekt på 25 kg, en lengde på 80 cm og plass til 100 liter vann, leverer BabyDan en badebalje som skiller seg ut i mengden. Dersom du er på jakt etter en badebalje som er både romslig, funksjonell og sikker, er BabyDan Sammenleggbar Badebalje det opplagte valget for deg.

Oppsummert

 • Romslig: 100 liters kapasitet
 • Temperaturindikerende propp inkludert
 • Inkluderer skammel med sugekopper
 • Sammenleggbar og ftalatfri

LES MER

3. Kaxholmen Badepakke Star – Liten formfaktor

Kaxholmen Badepakke Star

SJEKK PRISEN →

I hjem med begrenset plass er det ofte små detaljer som gjør den store forskjellen. Når det kommer til småbarnsbading, er Kaxholmen Badepakke Star nettopp den lille detaljen som utgjør en stor forskjell.

En av hovedgrunnene til at denne badebaljen skiller seg ut i mengden, er dens beskjedne formfaktor. Med mål på 86 x 47 x 30 cm, er den kompakt nok til å passe inn i de fleste baderom, uten å kompromittere barnets komfort under bading. Designen er elegant og tidløs, hvit med en hvit stjerne, noe som tilfører et snev av estetikk til det funksjonelle aspektet av produktet.

Men Kaxholmen Badepakke Star stopper ikke der. Den inneholder ikke bare badebaljen, men også badehjelp og et badebaljestativ fra Bella Bambinas serie Star. Dette betyr at du får en komplett pakke som dekker alle dine badebehov på ett sted, uten behov for ekstra innkjøp.

Badebaljestativet fortjener spesiell omtale. Det er ikke bare sammenleggbart, noe som sikrer enkel oppbevaring, men det er også høyt nok til å tillate foreldre å bade barnet mens de står oppreist. Dette er en velsignelse for ryggen og bidrar til å gjøre badeopplevelsen enda mer behagelig for både foreldre og barn.

Kanskje det mest overraskende med Kaxholmen Badepakke Star er prisen. Til tross for dens høykvalitetsdesign og funksjonalitet, kommer den til en svært overkommelig pris, noe som gjør den til et utmerket valg for alle.

Oppsummert

 • Kompakt design: 86 x 47 x 30 cm
 • Inkluderer badehjelp og stativ
 • Stående bading med høyt stativ
 • Overkommelig pris med topp kvalitet

LES MER

4. Stokke Flexi Bath – Lett å lagre

Stokke Flexi Bath Badebalje

SJEKK PRISEN →

På overflaten kan Stokke Flexi Bath se ut som en hvilken som helst badebalje, men dens ekte styrke ligger i dens sammenleggbarhet. Designet for barn fra fødsel til 4 år, sørger denne badebaljen for at selv i hjem med begrenset plass, vil oppbevaring ikke være et problem. Den kan enkelt foldes sammen etter bruk og plasseres bort, frigjør plass for andre ting. Dessuten er dens portabilitet en annen bonus. Enten du er på ferie eller besøker besteforeldre, blir bading av barnet ditt problemfritt med Stokke Flexi Bath.

Selv om designet er kompakt har Stokke Flexi Bath ikke inngått kompromisser med sikkerheten. Den er utstyrt med en anti-skli bunn for å sikre at baljen forblir stabil under bading. I tillegg kommer den med en varmefølsom badekarstopper som skifter farge når vannet blir for varmt. Dette er et flott sikkerhetstiltak som hjelper foreldre med å forstå vannets temperatur før de setter barnet sitt i baljen. Selv om denne funksjonen er ekstremt nyttig, er det viktig å understreke viktigheten av alltid å dobbeltsjekke vanntemperaturen manuelt. For maksimal sikkerhet bør et pålitelig termometer brukes.

I tillegg til alle disse funksjonene, oppmuntrer Stokke Flexi Bath til kvalitetstid. Dens enkle design og brukervennlighet betyr at foreldre kan fokusere mer på selve badeopplevelsen med barnet sitt, noe som gir mulighet for flere koselige badestunder sammen.

Oppsummert

 • Sammenleggbar og plassbesparende design
 • Sikker med anti-skli bunn
 • Varmefølsom badekarstopper inkludert
 • Fremmer koselige badestunder

LES MER

5. Beemoo Care – Beste budsjettvalg

Beemoo Care Badebalje med Badestøtte

SJEKK PRISEN →

Beemoo Care badebalje er romslig og funksjonell, tilrettelagt for både små og større barn. En av dens mest imponerende funksjoner er den smarte tappefunksjonen i bunnen. Dette gjør tømmingen av baljen etter badestunden til en enkel oppgave, samtidig som du unngår vannsøl.

Baljens design er ikke bare funksjonell, men også komfortabel. Med fokus på brukervennlighet, kan Beemoo Care badebalje også brukes med et badestativ. Dette er spesielt en fordel for deg som forelder, da det gir en mer ergonomisk badeopplevelse. Du kan enkelt bade barnet ditt uten å måtte bøye deg unødvendig mye.

Men det som virkelig setter Beemoo Care badebaljepakke i en egen klasse er tillegget av badestøtten. Denne støtten kommer med en genial antisklifunksjon som sikrer at den forblir stabilt i badekaret. For de aller minste kan en første badeopplevelse være skremmende, men med denne støtten, blir introduksjonen til vann rolig og trygg. I tillegg gir badestøtten foreldre friheten til å ha begge hendene ledige. Dette betyr at du kan vaske, skylle og leke med barnet ditt uten å bekymre deg for at barnet sklir eller føler seg usikker.

For de som søker en pålitelig og funksjonell badebaljepakke uten tømme lommeboken er Beemoo Care det opplagte valget. Den kombinerer nøye gjennomtenkte funksjoner med en pris som passer for de fleste budsjetter, og sikrer dermed at badestunder blir en fornøyelig opplevelse for både forelder og barn.

Oppsummert

 • Svært god pris
 • Smart tappefunksjon for enkel tømming
 • Kompatibel med badestativ
 • Stabil badestøtte inkludert

LES MER

6. Skip Hop Moby – Kult design

Skip Hop Moby

SJEKK PRISEN →

Når man kombinerer både stil og funksjonalitet får man et produkt som virkelig skiller seg ut. Det er nettopp dette Skip Hop har oppnådd med sin Moby badebalje. Det er ikke alltid enkelt å finne et produkt som ivaretar barnets behov samtidig som det glir sømløst inn i det moderne hjem. Moby er ikke bare et blikkfang på baderommet; den er designet med tanke på barnets vekst og komfort i badestunden.

Moby-badebaljen er mer enn bare en beholder med vann. Den representerer en hel reise, fra de første badeøyeblikkene til de dagene der barnet ditt plasker rundt i glede, fullstendig uavhengig. Denne baljen tar hensyn til babyens forskjellige utviklingsfaser, og tilpasser seg deretter. Den unike innsatsen av dobbelt nettingstoff sørger for at den nyfødte babyen får støtte i hele kroppen, noe som gir både baby og foreldre en roligere badestund.

Men Moby stopper ikke der. Når barnet begynner å bli litt mer aktivt og ønsker å utforske vannet på egenhånd, kan innsatsen justeres til å bli en komfortabel pute som gir støtte når barnet lærer seg å sitte. Dette betyr at overgangen fra liggende til sittende badestund skjer på en støttende og trygg måte.

Designmessig er det også verdt å nevne Moby’s små, men viktige detaljer. Den har en uttrekkbar propp for enkel tømming, en sklisikker overflate for ekstra sikkerhet, samt en hendig krok for opphenging. Dette sikrer at baljen tar minimal plass når den ikke er i bruk. Dessuten er den fri for skadelige materialer som PVC og ftalater.

Oppsummert

 • Stil møter funksjonalitet
 • Tilpasser seg barnets vekst
 • Sklisikker og trygg design
 • Estetisk tiltalende og praktisk

LES MER

7. BiBaBad Flexi – Premium

BiBaBad Flexi Sammenleggbart

SJEKK PRISEN →

I en verden hvor kvalitet ofte betyr å investere litt ekstra, skiller BiBaBad Flexi seg ut som et premium produkt som er verdt hver krone.

Forestille deg muligheten til å kunne la barna dine bade i dusjen – uten søl eller rot! Dette blir mulig med BiBaBad, som fungerer som et sammenleggbart badekar, perfekt for ett eller flere barn. For de av oss som bor i hjem uten badekar, eller de som ønsker å gå bort fra de store, uhåndterlige badebaljene, er BiBaBad en revolusjon.

Med sitt intelligente design består BiBaBad Flexi av en lettvint aluminiumsramme kombinert med en badepose som er fri for skadelige stoffer som BPA og ftalater. Et nøkkelaspekt ved dette badekaret er dets fleksibilitet. Uansett størrelsen på baderommet eller dusjkabinettet ditt, kan BiBaBad tilpasses til å passe perfekt. Alle tilgjengelige størrelser av badekaret kan justeres både i lengde og bredde, og høyden er også justerbar.

Praktiske funksjoner som et selvbestemt tappesystem, der du selv enkelt kan lage hull for å få en perfekt plassering over avløpet, gjør bruken av badekaret sømløs. Og når badetiden er over? Enkel tømming med den innebygde proppen.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er dens kompakte natur. Etter bruk kan BiBaBad enkelt klappes sammen og stilles til side eller henges opp på veggen, noe som betyr at det tar minimalt med plass.

Oppsummert

 • Sammenleggbart, plassbesparende design
 • Tilpasningsdyktig til ulike romstørrelser
 • Skli-beskyttet, BPA-fri badepose
 • Lett aluminiumsramme for fleksibilitet

LES MER


Innkjøp av badebalje – hva bør jeg tenke på?

Sikkerhet: En av de viktigste faktorene å vurdere er badebaljens sikkerhet. Se etter baljer med sklisikker bunn og stabilitet for å forhindre at baljen tipper over. En temperaturindikator kan også være nyttig for å sikre at vannet ikke er for varmt for barnets sarte hud.

Størrelse og vekst: Det er viktig å tenke på hvor lenge du planlegger å bruke badebaljen. Noen baljer er designet spesielt for nyfødte, mens andre kan justeres etter hvert som barnet vokser.

Komfort: Komfort er nøkkelen til en hyggelig badeopplevelse. En balje med polstret bunn eller støtteinnlegg kan hjelpe til med å holde barnet på plass og komfortabelt.

Lagringsplass: Hvis du bor i et hjem med begrenset plass, kan det være lurt å vurdere en sammenleggbar badebalje som enkelt kan lagres når den ikke er i bruk.

Tilleggsfunksjoner: Noen badebaljer kommer med ekstra funksjoner som innebygde leker, koppholdere for skylling eller til og med en dusjfunksjon. Selv om disse funksjonene kan være praktiske, er det viktig å huske på at de enkleste løsningene ofte er de tryggeste.

Miljøvennlige materialer: I dagens miljøbevisste samfunn velger mange foreldre produkter som er fri for skadelige kjemikalier. Sørg for at badebaljen er fri for BPA, PVC og ftalater.

Her kan du lese om “Stellebord test