fbpx

Babynest test: De 6 beste i 2023!

Med et babynest gir du din lille engel en trygg og koselig plass han eller hun kan sove og slappe av på. Vi har i denne babynest test sammenlignet markedets mest populære modeller basert på spesifikasjoner og omtaler. Resultatet av dette utgjør en oversikt til deg me de beste innen de ulike kategoriene, slik at valget blir enklere. 

Markedet florerer nemlig av en rekke modeller i ulike størrelser, med forskjellige funksjoner og til ulik pris. Annet forklart kan oppgaven med å finne «riktig» babynest være nokså krevende.

Ønsker du den beste er det Liewood Babynest Rosedu burde gå for. Denne skårer høyest på flest av våre testkriterier og er derfor den vi anser som «best i test»i vår baynest test. Handler du på budsjett derimot, er det Alice & Fox vi anbefaler, mens høyest kvalitet får du hos Najell SleepCarrier Volume 2.

Babynest test: Her er våre favoritter

BILDE PRODUKT
Alice & Fox Babynest
Alice & Fox er markedets desidert billigste babynest. Handler du på budsjett eller bare ønsker markedets beste pris, er dette utvilsomt modellen å gå for.
SJEKK PRISEN →
NG Baby babyrede
Dersom du jakter en luksuriøs og ekstra romslig babynest til ditt barn, er dette et utmerket valg. NG Babynest har en størrelse på hele 120 diameter, og takket være den ergonomisk utformingen kan ungen både sove, kose, krabbe og leke.
SJEKK PRISEN →
Najell SleepCarrier Volume 2
Najell Sleepcarrier V2 er et praktisk babyredet som kombinerer barnesele og babynest. Denne passet utmerket også i barnevognen, samtidig som du fint kan bære rundt på ungen mens den ligger i «redet», takket være de stødige håndtakene.
SJEKK PRISEN →
EcoViking Organic
Dette er den optimale babynesten dersom du ønsker å ta et miljøbevisst valg. EcoViking er laget av økologisk bomull og er helt uten farlige giftstoffer. Dette gjør at modellen innfrir alle de viktigste sertifiseringene som GOTS og Oeko-Tex.
SJEKK PRISEN →
Albero Mio Babynest
Babynesten fra Albero Mio er en unik kombinasjon av kvalitet og pris. Her får barnet et nest med materialer fra aller ypperste hylle og det uten at det koster deg skjorta. Ønsker du markedets beste tilbud? Ja da er dette modellen å gå for!
SJEKK PRISEN →
Liewood Babynest Rose
Basert på våre testkriterier var det aldri noe tvil om at denne er best. Babynest Gro er en modell som er behagelig å ligge i, samtidig som den kan brukes som bærebag. Dette gjør den svært fleksibel, der vi også ble imponert av dens høye kvalitet.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Alice & Fox Babynest — Beste på budsjett

Alice & Fox Babynest Owl

 

SJEKK PRISEN →

Alice & Fox er markedets desidert billigste babynest. Handler du på budsjett eller bare ønsker markedets beste pris, er dette utvilsomt modellen å gå for. Det er imidlertid ikke bare prisen som imponerer. Her får ungen et myk og behagelig rede, han eller hun garantert vil sove godt i.

Beskrivelse

I babynestet fra Alice & Fox kan du la ungen ligge å kose seg i en trygg, myk og god atmosfære. Denne har et trekk av myk bomull som er utformet av høye beskyttende kanter som er fylt med polyester. I tillegg medfølger et behagelig bomullsteppe, som føles utsøkt mot huden.

Nestet er dessuten enkelt å ta med på reise og fungerer derfor like godt i hjemmet som på farten. Andre ting vi likte godt er dens lekre design og morsomme mønstre. Her vil ungen garantert finne roen.

Kvaliteten er det også lite å utsette på, men er det en ting vi må påpeke er det at den ikke kan vaskes i maskin. Skulle det oppstå uhell er den noe vanskeligere å rengjøre.

Konklusjon

Det er helt klart mye som er bra med dette babyredet, men det utvilsomt beste er dens pris. Ingen andre modeller er i nærheten av å være like rimelig, og denne er derfor perfekt for deg som handler på budsjett.

Oppsummert

 • Markedets beste pris
 • Komfortabel og myk
 • Trygg og sikker
 • Kan transporteres

LES MER


2. NG Baby babyrede — Høyest pris

NG Baby Babyrede Mood

SJEKK PRISEN →

Dersom du jakter en luksuriøs og ekstra romslig babynest til ditt barn, er dette et utmerket valg. NG Babynest har en størrelse på hele 120 diameter, og takket være den ergonomisk utformingen kan ungen både sove, kose, krabbe og leke. Kvaliteten er også skyhøy og her får ungen noe av det fremste markedet har å by på.

Beskrivelse

Dette herlige babyredet fra NG Baby imponerer nok aller mest på grunn av dens ergonomisk utforming. Denne fungerer ypperlig til både soving, avslapning, leking og krabbing. Den har i tillegg en størrelse på 120 diameter og er dermed en av de mest romlige babynestene på markedet.

Kvaliteten er også skyhøy da den har et ytterstoff i naturlige materialer som 100 prosent steinvasket lin. Dessuten kan trekket tas av og vaskes i maskin. Dette er ikke bare praktisk, men forlenger attpåtil levetiden betydelig.

Videre er babyredet utstyrt med et bevegelig fyll i bunnen og i ytterkantene. Dette gjør at barnet får en behagelig oppholdsplass, samt at dens flotte farge og design gjør at den passer like godt inn på barnerommet som i stuen.

Konklusjon

Prisen på NG Baby kan forståelig nok virke skremmende ved første øyekast, men til gjengjeld garanterer den ypperste komfort. Sengen er svært myk samtidig som den er ekstra romslig. Dette gjør redet kan brukes til mer enn bare soving og avslapning, men til og med også leking og krabbing.

Vi kan med sikkerhet si at dette er en babynest dere kommer til å bli fornøyd med, dersom du er villig til å betale litt ekstra.

Oppsummert

 • Meget romslig
 • Høy komfort
 • Avtakbare og vaskbare trekk
 • Giftfri polstring

LES MER


3. Najell SleepCarrier Volume 2 — Premium

Najell SleepCarrier Volume 2 Babynest

SJEKK PRISEN →

Najell Sleepcarrier V2 er et praktisk babyredet som kombinerer barnesele og babynest. Denne passet utmerket også i barnevognen, samtidig som du fint kan bære rundt på ungen mens den ligger i «redet», takket være de stødige håndtakene. Annet forklart gir denne utallige bruksområder og er perfekt for deg som ønsker et anvendelig babynest til sitt barn.

Beskrivelse

SleepCarrier Volume 2 er en oppgradert versjon av foregående modeller fra Najell. Det vil si at denne er hakket mer romslig og mer komfortabel. Den er også meget praktisk takket være de stødige håndtakene, som gjør at ungen kan bæres rundt på. Dette er meget gunstig er dere mye på farten.

Dessuten fungerer redet ypperlig i alle slags barnevogner. Dette på grunn av dens geniale utforming og de nedtakbare sideveggene. Sideveggene gjør til og med at babynesten kan brettes ut til en madrass eller lekematte. Her kan din lille engel enten kan sove eller leke på.

Vi ble også mektig imponert over dens høye kvalitet. Her er det ingen fare for at hyppig bruk fører til slitasje. Babynesten kan brukes i flere år og dessuten gå i arv om dere skulle planlegge flere unger etter hvert. Najell Volum 2 er nemlig laget av høykvalitets materialer som polyester og bomull. Dette gjør redet attpåtil svært mykt og behagelig, samt at den tåler maskinvask på 40 grader.

Konklusjon

Denne babynesten er en av markedets fremste toppmodeller, der den også stikker seg ut på grunn av dens fleksible sidevegger. Uansett om du trenger en «sleepcarrier», lekematte, madrass eller en babynest fungerer denne aldeles strålende. Det er med andre ord en modell som er svært anvendelig, noe som er perfekt om du ønsker mange bruksområder.

Prisen kan kanskje virke noe høy, men sett i forhold til alle bruksområdene er den egentlig ikke det. Her får du altså en «alt-i en» modell, som igjen betyr at du får mye for pengene.

Oppsummert

 • Praktisk babynest som også fungerer som madrass og lekematte.
 • Utstyrt med stødige bærehåndtak
 • Høy kvalitet

LES MER


4. EcoViking Organic — Økovennlig

EcoViking Organic Babynest

SJEKK PRISEN →

Dette er et organisk babynest som betyr at den er laget av de sunnest materialene. Den imponerer også med sin praktisk utforming, høye komfort og enestående sikkerhet. EcoViking har nemlig et ergonomisk design, som til og med gjør at barnet kan vokse i babynesten.

Beskrivelse

Dette er den optimale babynesten dersom du ønsker å ta et miljøbevisst valg. EcoViking er laget av økologisk bomull og er helt uten farlige giftstoffer. Dette gjør at modellen innfrir alle de viktigste sertifiseringene som GOTS og Oeko-Tex.

I tillegg er det et meget anvendelig og praktisk babynest, da den fungerer like godt som seng, lekematte eller stellematte. Den er dessuten ekstra sikker og ergonomisk, og her er det ingen løse tråder eller plastdetaljer som kan være skadelig for barnet. Inne i redet finner du attpåtil en integrert pute og du kan også regulere størrelsen med den enkle lukkingen, noe som gjør at nestet kan vokse med ditt barn.

Innsiden er videre stilig vattert, noe som gir en stilig og frisk look, samtidig som den er myk og behagelig. Her vil ikke barnet ha noe problemer med å sove, i tillegg til at den er enkel å ha med på tur og enkel å vaske. Alt du må gjøre er å ta av trekket og legge det i vaskemaskinen.

Konklusjon

Denne modellen innfrir alle de viktigste kravene til diverse sertifiseringer, og er dermed et opplagt valg om du er miljøbevisst. Prisen er heller ikke så ille, og med tanke på dens høye komfort, gode anvendelighet og ergonomi, samt dens stilige design kan vi nærmest garantere at dette er et kjøp du blir fornøyd med.  

Oppsummert

 • Organisk babynest som er sertifisert
 • Praktisk og anvendelig
 • Kan brukes både som rede, lekematte og stellematte
 • Avtakbart trekk som kan vaskes

LES MER


5. Albero Mio Babynest — Best tilbud

Albero Mio Babynest

SJEKK PRISEN →

Babynesten fra Albero Mio er en unik kombinasjon av kvalitet og pris. Her får barnet et nest med materialer fra aller ypperste hylle og det uten at det koster deg skjorta. Ønsker du markedets beste tilbud? Ja da er dette modellen å gå for!

Beskrivelse

Dette er et koselig og lunt babynest fra Alerbo Mio, ungen din utvilsomt vil ligge mykt og godt i. Nestet er nemlig laget av behagelig bomullssateng og har et behagelig polyesterfyll. Videre er bunnen stabilisert med en myk skumgummiplate, og redet kan problemfritt transporteres. Med andre ord er dette en herlig soveplass for de minste, uansett om det er hjemme eller når dere er på reisefot.

Skulle det være behov, kan trekket tas av og vaskes i maskin på 30 grader. Dette er svært gunstig skulle det skje uhell. Vi lot oss også imponerer over dens praktiske størrelse, og selvsagt over dens skyhøye kvalitet. Denne er laget av både bomull og polyester, og er dessuten Oeko-Tex sertifisert.

Til slutt må vi også nevne dens meget gode kundeomtaler. Albero Mio opplever stort sett bare positive omtaler på diverse kundetilbakemeldinger, og det er særlig dens høye kvalitet og rimelige pris som trekkes frem som det mest positive.

Konklusjon

Jakter du et godt tilbud er det ingen modeller som er bedre enn dette i følge oss. Her får du et svært bra babynest til en meget overkommelig pris. Få, om ingen modeller i denne prisklassen har en slik kvalitet og dermed er dette det vi anser som «beste tilbud».

I tillegg er den et praktisk redet som problemfritt kan tas med på farten. Her får dere virkelig mye for pengene!

Oppsummert

 • Unik kombinasjon av pris og kvalitet
 • Myk og komfortabel
 • OekoTex sertifisert

LES MER


6. Liewood Babynest Rose— Best i test

Liewood Babynest Rose

SJEKK PRISEN →

Basert på våre testkriterier var det aldri noe tvil om at denne er best. Babynest Gro er en modell som er behagelig å ligge i, samtidig som den kan brukes som bærebag. Dette gjør den svært fleksibel, der vi også ble imponert av dens høye kvalitet. Den er nemlig økologisk produsert noe som er bra både for deg og barnet ditt.

Beskrivelse

Dette produktet er laget av de fremste materialene på markedet. Den er nemlig laget med bærekraftig, organisk bomull noe som betyr at ungen sover i sunne materialer som ikke er skadelige. Babynesten sørger også får å gi den ypperste komfort og beskyttelse, da den har høye polstrede og myke sidevegger.

Selve bunnen er det heller ingenting å si på. Denne er utstyrt med en stabil tresokkel og madrass, noe som gjør at babyen på jevnt underlag som samtidig er meget mykt og godt. En annen ting vi likte godt er at Babynest Gro også fungerer som bærebag.

Er dere på farten kan du bære ungen mens den ligger i «sengen» og her vil han eller hun ligge trygt og godt. Dette på grunn av lange og slitesterk stropper. Videre er trekket på sengen enkelt å ta av, og det kan fint vaskes i vaskemaskin.

Konklusjon

Prisen er kanskje ikke den laveste med, men denne er absolutt verdt pengene. Man merker umiddelbart at kvaliteten er skyhøy og denne garanterer en trygg og god hvileplass til de aller minste.

Dessuten er levetiden av det fremste slaget, og det mye takket være det avtakbare og vaskbare stoffet. Ønsker du den beste er det få som er bedre enn denne.

Oppsummert

 • Høy kvalitet
 • Stabil, myk og komfortabel
 • Markedets beste
 • Kan også brukes som bærebag

LES MER


Babynest—Den ultimate kombinasjon av soveplass og lekeplass

Når man akkurat har fått en baby, er ingenting mer naturlig om natten, enn at hen sover sammen med foreldrene i den store sengen. Samtidig føler man kanskje på frykten for å rulle over den lille når man sover. I slike tilfeller er et babynest et praktisk og enkelt hjelpemiddel, og dessuten et som er høyst komfortabelt for barnet.

Med sine beskyttende kanter og myke tekstiler, tilbyr babynestet et lunt og trygt miljø den lille kan sove godt i. Dessuten kan man få babynests i et vell av ulike designs, med fine farger og mønstre – at det ser bra ut er jo aldri et minus!

Når barnet har blitt litt større og det er på tide å øve opp rygg- og nakkemuskler, kan det være fint å kjøpe et lekerede. Og også i lekerede-utvalget er det massevis å velge mellom, og akkurat som babynestene, tilbyr lekeredene et trygt og godt miljø den lille kan oppholde seg i – det være seg om han eller hun vil leke eller sove!