Babycall test: Disse 7 gir deg mest for pengene i 2021

Vi har testet en rekke babycall-produkter og i de neste avsnittene presenterer vi de produktene som har vist seg å være de beste på markedet og går inn i viktige detaljer for de forskjellige produktene.

VÅRE favoritter

  • Rekkevidde: 600 meter
  • Utstyrt med nivåmåler med LED, samt lys, lydvarsling og vibrasjonsalarm
  • Automatisk system for effektreduksjon
SJEKK PRISEN →
  • Rekkevidde: 800 meter (lyd), 300 meter (video)
  • Både foreldreenheten og barneenheten er trådløs
  • Kommer med temperaturmåler
SJEKK PRISEN →
  • Rekkevidde: 300 meter
  • Kommer med et infrarødt nattsyn
  • 3,5 tommers høykvalitets-LCD skjerm
SJEKK PRISEN →
BILDEPRODUKT
Neonate BC-8000DV Babycall
Babycall-system med rekkevidde for lyd på opptil 800 meter, og rekkevidde for video på opptil 300 meter. Tre forskjellige nivåer for å redusere batteriforbruk og stråling. Man kan koble opptil 4 baby-enheter til en foreldreenhet.
SJEKK PRISEN →
PADWICO Baby Guard 835
Batteridrevet babycall-system med oppladbare batterier og 85 timers standbytid. Solid rekkevidde på opptil 600 meter. Testet for bruk i temperaturer helt ned i 20 minusgrader. Fungerer innenfor 863-870 MHz bølgelengdene med automatisk søkefunksjon.
SJEKK PRISEN →
Motorola MBP36SC Babycall
Komplett babycall-system med 3,5 tommers høykvalitets-LCD skjerm der du kan styre infrarødt nattsyn, panorering, tilt og zoom. Denne babycallen har også en funksjon som sjekker temperaturen i rommet til babyen, samt at den advarer deg når du beveger deg utenfor rekkevidde.
SJEKK PRISEN →
Neonate BC-6500D Babycall
Smart babycall-system med 1450mAh batterikapasitet som gir opptil 200 timer med standbytid på grunn av den smarte stemmeaktiveringen som reduserer energibruken når babyen sover og
SJEKK PRISEN →
Philips Avent SCD506 DECT Babyvakt
Sender kryptert over 330 meter utendørs og 50 meter innendørs. Varsler foreldreenheten dersom den er utenfor rekkevidde. 24 timer standbytid på batteriene. Mulighet for å bruke babyenheten med tilkobling til stikkontakt.
SJEKK PRISEN →
Padwico Babycall 850
Denne har en rekkevidde på opptil 500 meter dersom det er fri sikt, men er utstyrt med et automatisk system for effektreduksjon som halverer strålingen når foreldreenheten er nær babyenheten. Utstyrt med alarm som sier fra med lys og lyd om man er utenfor rekkevidde eller går tom for batteri.
SJEKK PRISEN →
Motorola MBP8 Babycall
Både babyenheten og foreldreenhetene på denne babycallen kobles til stikkontakt. Rekkevidden er på 50 meter og man får varsling dersom man mister kontakten. Den sender 100% digitalt ved hjelp av DECT, slik at lyden er fri for forstyrrelser. I tillegg sendes data med sikker kryptering.
SJEKK PRISEN →
CAPiDi Babycall
Babycall med rekkevidde på 800 meter. Dersom man er utenfor rekkevidde får man varsel om dette. Varsler kommer via lyd- og lysalarm, samt vibrasjon. Ekstremt lav stråling og lang standbytid på hele 109 timer.
SJEKK PRISEN →
MOTOROLA MBP944 Halo+ Babycall
Babycall fra Motorola som er enkel å installere på få minutter og som er veldig brukervennlig. Man kan koble babycallen til nettet ved hjelp av WiFi og mobilnettet for å kunne logge inn og se på babymonitoren med Hubble-appen.
SJEKK PRISEN →

1. Neonate BC-8000DV Babycall – Mest populær

SJEKK PRISEN →

Produktseksjon:

For de foreldrene som trengte å utnytte tiden sin litt mer effektivt, samtidig som de passet på barna hjemme var Neonate Babycall BC-8000DV. Det ble derfor godt mottatt da det kom ut et babycall-system inkludert video. Brukerne av Neonate Babycall BC-8000DV var spesielt glad for at de ved hjelp av video økte sikkerheten for barna sine, ved at de kunne se eventuelle problemer og ta hånd om saken før barnet skadet seg.

På Neonate Babycall BC-8000DV er lyden adskilt fra videoen. Rekkevidden for lyd er på opptil hele 800 meter når det er fri sikt, mens rekkevidden for video er opptil 300 meter. Dette betyr at man fortsatt kan høre barnet selv om man er så langt unna at man mister video tilkoblingen.

Med Neonate Babycall BC-8000DV kan man ikke bare høre og se barnet, men man kan også snakke med barnet. Den digitale taleoverføringen gjør at man både kan høre barnet og snakke med barnet uten forstyrrelser i lydkvaliteten.

Foreldreenheten kan du stille inn slik som det passer. Du kan her velge mellom tre forskjellige nivåer for å redusere batteriforbruk og stråling. Du kan også velge mellom å bruke full video med både lyd og bilde, du kan også se kun bilde uten lyd dersom du ønsker dette.

Du kan koble opptil 4 baby-enheter til en foreldreenhet, så videoen som kommer inn til foreldreenheten fra opptil fire kameraer på en gang. Foreldreenheten har en moderne berøringsskjerm, som du blant annet kan bruke til å zoome opptil x2. Du kan også se barnet selv om det er mørkt i rommet ved hjelp av de åtte tilhørende og infrarøde lysdiodene. I babyenheten følger det også med en nattlampe. Denne nattlampen kan du fjernstyre fra foreldreenheten.

I tillegg til å sende deg video med det som foregår i barnerommet måler Neonate Babycall BC-8000DV også temperaturen inne i barnerommet. Dersom barnerommet blir for varmt eller for kaldt vil du få beskjed om dette gjennom foreldreenheten. Du trenger ikke bekymre deg for at det skal bli for kaldt for babycall-enhetene. Disse tåler nemlig temperaturer helt ned til minus 19 grader.

Både foreldreenheten og barneenheten er trådløs. Det betyr at du kan nyte full bevegelsesfrihet. Du kan for eksempel henge babymonitoren på senga til babyen, i barnevogna eller på veggen. Det er lett å finne steder å henge opp Neonate Babycall BC-8000DV enhetene med det medfølgende multifeste opplegget. Begge enhetene drives av kraftige Lithium-batterier med en standbytid på 25 timer, og som er oppladbare.

LES MER


2. PADWICO Baby Guard 835 – Mest populær med lavere pris

SJEKK PRISEN →

Produktseksjon:

Når man får barn finner man ofte ut at det er mange utgifter, som man i utgangspunktet ikke har tenkt på. Dette er også en tid i livet der mange ønsker å trappe ned litt på jobben for å kunne nyte de fantastiske første månedene sammen med det nye familiemedlemmet. For mange betyr dette at det fornuftige er å velge babyprodukter som gjør en bra jobb uten å måtte være så altfor dyre. Padwico Baby Guard 835 er kjent som det mest populære produktet i lavpris kategorien for baby monitor.

Padwico Baby Guard 835 lar deg holde øye med babyen innen en rekkevidde på opptil Rekkevidde på 600 meter på åpne steder der det er fri sikt. Dette produktet er også perfekt for bruk utendørs, og er testet for bruk i temperaturer helt ned i 20 minusgrader, som kan være betryggende dersom man glemmer barnevogna ute om vinteren.

Denne babymonitoren fungerer innenfor 863-870 MHz bølgelengdene, men dette trenger de fleste brukere ikke engang tenke på ettersom teknologien er helt digital med automatisk søkefunksjon. Den digitale teknologien sørger også for at du kan høre barnet ditt uten forstyrrelser. Samtidig har Padwico Baby Guard 835 også et automatisk system for effektreduksjon, som reduserer strålingen fra babymonitoren, samt at det også gir opptil hele 85 timers standbytid. Etter bruk kan de oppladbare batteriene lades i det medfølgende ladestativet.

Foreldreenheten er utstyrt med nivåmåler med LED, samt lys, lydvarsling og vibrasjonsalarm. På babyenheten kan man justere hvor følsom mikrofonen skal være, slik at man kan plassere babyenheten i passelig avstand fra barnet. Babyenheten er også utstyrt med et praktisk nattlys.

LES MER


3. Motorola MBP36SC Babycall – Mest for pengene

SJEKK PRISEN →

Produktseksjon:

Hvor mye du får for pengene er alltid noe som varierer mye fra merke til merke. Forskjellige produsenter og merkenavn har nemlig forskjellig fokus når det gjelder hvordan de selger produktene sine og hvem de selger til. En strategi er å selge hardt. Da går mye av budsjettet inn i markedsføring og salg. En annen metode er å ha overlegen service, noe som gjør at mye av budsjettet for et produkt vil gå inn i drift av kundeservice-organisasjonen. Et ulikt fokus er produktfokus. Denne strategien legger en relativt større del av budsjettet i å lage et bedre produkt. Det er ofte slike produkter som gir deg mer for pengene. Disse produktene kan av og til være noe vanskeligere å finne på grunn av mindre markedsføring.

MBP36SC fra Motorola er et slikt produkt der produsenten tydeligvis har brukt det meste av prosjektbudsjettet på å faktisk utvikle et best mulig produkt. Dette er nemlig et produkt der du får veldig mye for pengene. Med denne babymonitoren kan du passe godt på barnet ditt enten du styrer på og jobber rundt om i huset eller steller ute i hagen. Uansett hvor du er kan du se barnet ditt på den 3,5 tommers høykvalitets-LCD skjermen og høre og snakke med barnet ditt ved hjelp av mikrofonen.

Denne modellen fra Motorola kommer også med et infrarødt nattsyn slik at du lett kan sjekke at alt er i orden på barnerommet når som helst på natta uten å trenge å forstyrre barnet ved å slå på lyset. I tillegg til infrarødt nattsyn har babymonitoren også en praktisk funksjon som sjekker temperaturen i rommet til barnet for å passe på at rommet ikke blir for kaldt eller for varmt. Du kan også fjernstyre panorering, tilt og zoom.

En annen viktig funksjon denne babycallen har er en advarsel som forteller deg når du er på vei til å bevege deg utenfor rekkevidde av babycallen, slik at du alltid vet at du har kontroll på den lille. Denne babycallen kan også spille vuggeviser for barnet ditt, så her får du virkelig alt i ett.

Babyenheten kobler man til med kabel, mens foreldreenheten bruker et oppladbart batteri slik at du har full mobilitet.

LES MER


4. Neonate BC-6500D Babycall – Best i test

SJEKK PRISEN →

Automatic Power Reduction System(APRS) som automatisk minsker sendestyrken og reduserer energiforbruk og stråling når babyenheten og foreldreenhetene er i nærheten av hverandre.

Produktseksjon:

Med et et større LCD display enn de fleste konkurrentene på markedet og et smidig design som gjør den lett å håndtere er Neonate Babycall BC-6500D lett å forelske seg i, men det er først når ser litt nærmere inn i de tekniske detaljene at man virkelig skjønner hvor god denne babycallen er.

Det er kombinasjonen av egenskapene til Neonate Babycall BC-6500D som gjør den best i testen vår. Dette er helt klart Neonate sin mest eksklusive modell. Denne modellen kan skilte med høy 1450mAh batterikapasitet som gir opptil 200 timer med standby tid, til dels på grunn av den smarte stemmeaktiveringen som reduserer energibruken når babyen sover. En annen funksjon som hjelper med å forlenge standby tiden er Automatic Power Reduction Systemet (APRS). Dette er et system som registrerer hvor lang avstanden mellom enhetene er. Dersom avstanden er kort vil dette systemet automatisk minske styrken, noe som da også minsker både strømforbruket og strålingen.

Den lange senderekkevidde på hele 800 meter oppnåes med en imponerende lav stråling på kun 20mW. Dersom man aktiverer Zero Radiation funksjonen kan den være fullstendig strålingsfri. Zero Radiation funksjonen gjør at ingen signaler sendes mellom enhetene med mindre lyd registreres. På grunn av at Neonate Babycall BC-6500D er hundre prosent digital vil man også få bedre lydkvalitet og unngå forstyrrelser som man ellers ville hatt fra andre apparater i huset.

Med Neonate BC-6500D kan du koble opptil tre babyenheter til foreldreenheten din. Du kan lett kjøpe flere babyenheter som tillegg dersom dette skulle være aktuelt. Når du kjøper denne babycallen får du i utgangspunktet med ladestasjoner både for babyenheten og foreldreenheten, som er spesialtilpasset for de lithium-batteriene som er inkludert. Monteringssettet får man også som en del av pakken.

LES MER


5. Philips Avent SCD506 DECT Babyvakt – Best i test med laveste pris

SJEKK PRISEN →

Produktseksjon:

Det produktet som kom ut best i test blant lavpris-produktene denne gangen var Philips Avent SCD506 DECT Babycall. Dette er et babycall-system som benytter seg av en støyfri-teknologi kalt DECT-teknologi (Digital enhanced cordless telecommunications). Denne teknologien gjør at signalene til babycallen ikke forstyrres av andre apparater slik som for eksempel mobiltelefoner, andre babymonitorer og lignende som skulle befinne seg den samme kanalen. Babymonitoren velger automatisk mellom 120 kanaler som den kan koble seg til. Tilkoblingen din er også kryptert slik at andre på utsiden ikke har mulighet til å lytte til hva som skjer inne i huset ditt.

Rekkevidden til Philips Avent SCD506 DECT Babycall er hele 330 meter utendørs og 50 meter innendørs. For å forsikre at du aldri mister kontakten med babyen din er foreldreenheten utstyrt med varsellamper som sier fra dersom enheten er utenfor rekkevidde eller dersom batteriet begynner å bli for svakt. Den har også lamper som viser lydnivået på enheten inne hos barnet ditt.

Med Eco-modusen aktivert vil babycallen automatisk redusere styrken av signalene når enhetene er i nærheten av hverandre. Dette reduserer både stråling og strømforbruk. Et fulladet batteri varer i opptil 24 timer med Philips Avent SCD506 DECT Babycall, men du kan også velge å bruke denne babycallen med ledning dersom du ikke ønsker å stresse med lading av batterier.

Når babyen våkner opp er det ofte viktig for den å kunne høre noen betryggende ord fra mamma eller pappa. Med svar funksjonen på babymonitoren kan man svare babyen umiddelbart enten man er på kontoret, på kjøkkenet, eller ute i hagen og luker i blomsterbedene. I tillegg kan babymonitoren tilby litt hjelp for å få babyen til å sove. Den kan nemlig også brukes til å spille vuggeviser for babyen. Den har også en nattlampe som den voksne kan skru på når barnet våkner slik at babyen ikke blir redd for å være alene i mørket.

Philips Avent SCD506 DECT Babycall kommer med nettadapter, quick start-guide, brukerhåndbok og en halsstropp som tilbehør. Denne babymonitoren er laget for oppbevaring i temperaturer på mellom 10 C° og 40 C°.

LES MER


6. Padwico Babycall 850 – Bra ytelse i midtsjiktet

SJEKK PRISEN →

Produktseksjon:

For mange vil det passe bra å velge en i midtsjiktet. Da vet man at man får med seg de viktigste funksjonene fra toppsjiktet og en solid kvalitet, samtidig som at man kan nyte godt av en bra pris, om enn ikke blant de aller billigste. Padwico 850 er en solid babycall i midtsjiktet. Dette relativt enkle produktet er laget med tanke på å kunne tilby god ytelse og funksjonalitet for foreldrene, og sikkerhet for babyen, til en moderat pris.

Denne babycallen er helt digital og sender derfor innenfor 863 – 870 MHz uten forstyrrelser og med lav stråling. Den bruker automatisk søkefunksjonaliteten til å velge den beste kanalen. Babycallen har en rekkevidde på opptil 500 meter dersom det er fri sikt. Dersom babyenheten og foreldreenheten er nær hverandre vil det automatiske systemet for effektreduksjon halvere strålingen.

Foreldreenheten er utstyrt med alarm som sier fra med lys og lyd dersom man beveger seg utenfor rekkevidde. På begge enhetene er det også alarm som sier fra når det oppladbare batteriet begynner å bli for svakt. Foreldreenheten har også vibrerende alarm. I tillegg har man temperaturmåler som viser hvor høy temperaturen på rommet til den lille er.

Dersom barnet våkner går det an å snakke med barnet gjennom talefunksjonen i babycallen. På foreldreenheten har man også en nivåmåler som vises ved hjelp av lysdioder. Man kan også kontrollere nattlampen til babyenheten. Mikrofonen på babyenheten er justerbar.

Dersom man har et barn som liker å sove ute trenger man ikke være redd for å glemme babycallen ute når det er kaldt. Denne babycallen er funksjonstestet for å kunne tåle temperaturer helt ned i -20°C.

LES MER


7. Motorola MBP8 Babycall – Lavest pris

SJEKK PRISEN →

Produktseksjon:

Dersom du foretrekker å kommunisere ansikt til ansikt med barnet ditt kan det hende du ikke nødvendigvis trenger den beste babycallen. Dersom du i tillegg er av typen som ikke liker å stadig måtte lade batterier er MBP8 fra Motorola, så er dette sannsynligvis produktet for deg. Dette er en babycall til en lav pris der både babyenheten og foreldreenhetene kobles til et vegguttak. Dette gir naturligvis mindre mobilitet og fleksibilitet, samtidig som det er praktisk å slippe stresset med batterier. Ledninger trenger man heller ikke.

Selv plassert i nærmeste stikkontakten reagerer den følsomme mikrofonen i Motorola MBP8 Babycall på hver minste lyd. Når lyd registreres in babycallen vil man umiddelbart se det ved hjelp av varsellamper i foreldreenheten. Man vil også se en varsling dersom man monterer enhetene for langt fra hverandre til at de kan kommunisere greit. Rekkevidden er på rundt 50 meter når det er fri sikt.

Enhetene sender 100% digitalt ved hjelp av DECT. Dette betyr at lyden som sendes vil være fri for forstyrrelser. I tillegg sender Motorola MBP8 Babycall med sikker kryptering av data slik at uvedkommende utenfor huset ditt ikke vil ha mulighet til å høre hva som skjer inne i huset ved å koble seg til frekvensen til babycallen din. I tillegg til alt dette er Motorola MBP8 Babycall også utstyrt med en nattlampe som gjør det lett for barnet å falle til ro.

LES MER


8. CAPiDi Babycall – Lav pris med bra ytelse

SJEKK PRISEN →

Produktseksjon:

Med CAPiDi Babycall får du både lav pris og ekstremt lav stråling i et og samme produkt. Dette er et bra valg for foreldre som bekymrer seg for stråling. Men selv om denne babycallen har lav stråling har den en overraskende god ytelse. Rekkevidden på denne babycallen er for eksempel 800 meter. Dersom babycallen er utenfor rekkevidde vil man bli gjort oppmerksom på dette gjennom en alarm som sier fra. Man vil også bli gjort oppmerksom på dette automatisk dersom man er i ferd med å miste kontakten med babyen sin på grunn av sviktende batterier. CAPiDi Babycall har både lyd- og lysalarm, samt vibrasjon for å forsikre at man ikke går glipp av hva som skjer.

Man får virkelig inntrykket av at dette er en babycall som er laget med enkelhet og holdbarhet i fokus. For eksempel ser vi at enhetene kobles automatisk til hverandre og det er veldig enkle innstillinger som gjør at man kan sette i gang i løpet av minutter. Mikrofon og volum på babycallen er også justerbare. Den har også en lang standbytid på hele 109 timer, som naturligvis gjør det lettere å bruke den ettersom man ikke trenger å tenke på å lade batteriene så ofte. De innebygde oppladbare batteriene kommer som en del av pakken, og de kommer med en USB lader som har nattlampe, og en ladekabel.

LES MER


9. MOTOROLA MBP944 Halo+ Babycall – Premium

SJEKK PRISEN →

Produktseksjon:

For de som er ute etter et premium produkt og ikke er redde for å betale litt ekstra for å få noe som er utenom det vanlige, så er MOTOROLA MBP944 Halo+ Babycall produktet de sannsynligvis leter etter. Denne stilige og moderne babycallen fra Motorola er enkel å installere på få minutter, og veldig brukervennlig å bruke.

Den kommer med en babyenhet som med enkelt kan monteres over barnesengen slik at man får en perfekt utsikt over det sovende barnet via video på foreldreenheten. I tillegg kan man også logge inn og se på babymonitoren fra hvor som helst ved hjelp av telefonen sin med Hubble-appen. Dette betyr at du selv kan sjekke babyen din når den sover, selv når du selv tar en tur ut og har barnevakt hjemme. MOTOROLA MBP944 Halo+ Babycall kobler seg lett til nettet ved hjelp av WiFi og mobilnettet. Du kan til og med sjekke babyen når det er mørkt på rommet, uten å trenge å skru på lys som kan forstyrre søvnen til barnet, ved hjelp av babycallen sin infrarøde funksjon.

Denne babycallen gjør det lettere for babyen å sove ved hjelp av innebygde vuggeviser, vakre naturlyder og lydbøker. Den gjør også barnerommet mer interessant med lysshow-temaer slik som for eksempel med verdensrom-temaet. MOTOROLA MBP944 Halo+ Babycall har også 7 forskjellige fargede nattlys som det går an å kontrollere med foreldreenheten.

Foreldreenheten kommer med mange nyttige funksjonaliteter slik som for eksempel lydaktivert display og en indikator som varsler deg når du beveger deg ut av babycallens 300 meters rekkevidde.

LES MER


Hva vi legger vekt på i testene våre

I bunn og grunn handler babycall-systemer om trygghet for barna, og bevegelsesfrihet med sinnsro for de voksne. Herunder finnes det noen forskjellige ting som vi har fokusert på i testene våre.

Sikkerhet og pålitelighet

En av de viktigste tingene folk ser på når de kjøper et babycall system er sikkerheten. Når vi vurderer sikkerheten i testene våre ser vi på ting som for eksempel hvor pålitelig og stabil sammenkoblingen er, om man får beskjed dersom man mister kontakten med babyenheten, eller om signalene kan forstyrres. Vi ser også på om det går an for uvedkommende å lytte til signalene fra babycallen din.

Bevegelsesfrihet

Mye av poenget med et babycall-system er at man skal kunne ferdes fritt rundt i hus og hage mens man fortsatt kan holde øye med babyen som ligger trygt inne i senga. En av de viktige tingene vi sjekker i testene våre er derfor hvor mye bevegelsesfrihet babycallen gir. Ting som påvirker bevegelsesfriheten til babycallen er hvor lang rekkevidde den har, en eller begge enheter er batteridrevet og hvor stor kapasitet batteriene har.

Kvalitet

Kvalitet er alltid viktig. Vi ser her på hvor godt produktene er laget og hvilke materialer som brukes. Særlig hvor godt kamera er, hvilke batterier som brukes og hvor lenge disse er forventet å vare.

Stråling

Stråling er en av de områdene vi vurderer i testen vår. Små spedbarn er kjent for å være mer sensitive overfor stråling enn det voksne er, og mange foreldre er derfor veldig oppmerksomme på å utsette de små barna sine for så lite stråling som mulig. Vi sjekker derfor hvor mye stråling de forskjellige systemene avgir, og om de har funksjonaliteter som hjelper med å redusere strålingen når for eksempel de forskjellige enhetene er nær hverandre og styrken på signalene kan reduseres.

Kreativitet og tilleggsfunksjoner

Bortsett fra å kunne sende deg lyd og video fra barnerommet har mange babycall-systemer tilleggsfunksjoner. Slike funksjoner kan blant annet inkludere infrarød nattfunksjon som gjør at man kan se barnet selv om det er mørkt, nattlys- og musikkfunksjon, samt mulighet til å snakke med babyen gjennom babycall-systemet.