fbpx

Ansvarsfraskrivelse og ansvarsbegrensning

Vi vil at du skal kunne stole på innholdet i vår pris- og produktsammenligningstjeneste. Derfor gjør vi alltid vårt beste for å gi deg så komplett og korrekt informasjon som mulig. I denne teksten forklarer vi at det likevel kan smyge seg inn feil av og til.

Korrekt informasjon

Vi får produktspesifikasjoner og annen informasjon fra leverandører, produsenter, forhandlere og media. Vi samler også inn slik informasjon fra andre tilgjengelige nettsider. Det er målet vårt at all informasjon på siden vår skal være korrekt og aktuell. Vi kan imidlertid ikke garantere at den alltid er pålitelig og korrekt.

Alle brukere har ansvar for egne handlinger på nettsiden. velgenklere prøver, så langt det er mulig, å sikre at produkt- og prisinformasjonen som vises på nettsiden vår er korrekt. Vi oppfordrer imidlertid også brukerne våre til å kontrollere at prisen i butikken er korrekt på egen hånd før man foretar et kjøp. velgenklere kan ikke garantere at informasjonen er korrekt eller holdes ansvarlig for valg forbrukere tar basert på den produkt- eller prisinformasjonen som vi gir. velgenklere kan heller ikke holdes ansvarlig for tap eller skade som har oppstått i forbindelse med avtaler som er inngått med virksomheter som velgenklere fører opp.

Dersom du finner feil, setter vi stor pris på om du rapporterer det til oss, slik at vi kan rette eller fjerne dem.

Lenker til eksterne nettsider

Nettsiden til velgenklere inneholder lenker til andre nettsider som eies og drives av butikker eller andre tredjeparter. velgenklere kan ikke holdes ansvarlig for innholdet på disse eksterne nettsidene.

Ingen godkjenning

Vi omtaler tredjeparts produkter og tjenester, inklusiv varemerker og lenker til butikkers nettsider, og dette gjør vi kun for å informere. Dette må ikke betraktes som en godkjenning eller anbefaling fra oss. Det at vi bruker varemerker og lenker til butikker, må ikke forstås som at vi antyder, direkte eller indirekte, at disse godkjennes eller anbefales av velgenklere eller på annen måte er tilknyttet velgenklere.

Betaling

Du betaler ingenting for å bruke velgenkleres nettside, og velgenklere kan ikke holdes ansvarlig for betaling til en tredjeparts leverandør som du velger å handle fra. Du er selv ansvarlig for å betale i henhold til de vilkårene du samtykket til da du inngikk en avtale med tredjepartsleverandøren.

Ansvarsfraskrivelse

 1. Du forstår og godkjenner at:
 1. du bruker nettsiden på eget ansvar;
 2. produktene og tjenestene tilbys i eksisterende tilstand og i den grad de er tilgjengelige;
 3. med unntak av det vi uttrykkelig tar ansvar for, avviser vi alle garantier, det være seg uttrykte eller implisitte, inklusiv, men ikke begrenset til, garantier om verdi, egnethet for et visst formål, utførelse og patentrett;
 4. alt materiell som du laster ned eller på annen måte mottar ved å bruke nettsiden, gjøres på eget ansvar;
 5. du alene er ansvarlig for eventuelle skader på datamaskinen din eller for tap av data som skyldes at du har lastet ned materiell fra vår nettside eller åpnet en epost som vi har sendt;
 6. vi tar ikke på oss ansvar for at informasjon er korrekt, for resultater som du får eller påliteligheten til informasjonen, innhold, tjeneste eller vare som tilbys eller annonseres via nettsiden og heller ikke ansvar for at innholdet på nettsiden er aktuelt, eller egnet til bruk utenfor Norge; og
 7. ingen råd eller informasjon, det være seg skriftlig eller muntlig, som du har fått av oss eller på eller via nettsiden, skal betraktes som en garanti som ikke er nevnt i disse generelle vilkårene og betingelsene.
 1. Bortsett fra det som uttrykkelig angis, garanterer vi ikke at:
 1. produkter eller tjenester oppfyller dine krav;
 2. produkter og tjenester leveres uten avbrudd, til avtalt tid, sikkert eller feilfritt;
 3. resultater som du oppnår ved å bruke produkter eller tjenester vil være korrekte eller tilforlatelige;
 4. kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiell, som du har kjøpt eller tatt imot via et produkt eller tjeneste, oppfyller dine forventninger; eller at
 5. mangler og feil blir rettet.

Ansvarsbegrensning

I den utstrekning det er tillatt av loven, er vi ikke ansvarlige for direkte, indirekte, relaterte eller særskilte skader eller følgeskader som oppstår på grunn av eller i forbindelse med at du bruker eller ikke kan bruke nettsiden eller produkter eller tjenester som du har kjøpt eller tatt del i eller meldinger som du har mottatt eller transaksjoner som er inngått via tjenesten, inklusiv, men ikke begrenset til, skade forårsaket av tap av fortjeneste, bruk, data eller andre immaterielle eiendeler, selv om parten har blitt informert om risikoen for slike skader. Dersom du er misfornøyd med våre tjenester eller tilbud som gis via nettsiden, kan du velge om du vil slutte å bruke nettsiden.

Unntak og begrensninger

Enkelte lovgivere tillater ikke at man utelukker visse garantier eller begrenser eller utelukker ansvar for relaterte skader eller følgeskader. I slike tilfeller skal vårt ansvar begrenses i den grad loven tillater.