fbpx

Aktivitetsarmbånd test: Her er årets 7 favoritter for 2023

Hvis du lurer på å kjøpe et aktivitetsarmbånd, har du kommet til rett sted. Det finnes mange gode aktivitetsarmbånd på markedet i dag, men får du går til innkjøp av ditt nye produkt, bør du få god oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelige, og hva som er fordelene med de ulike.

Vi har i denne aktivitetsarmånd testen sammenlignet ni av de beste aktivitetsarmbåndene som er tilgjengelige på markedet i dag og gir deg her en oversikt over fordelene og ulempene med de forskjellige modellene i testen vår. Aktivitetsarmbåndet som står frem som vinneren i testen vår er Fitbit Charge 4 med innebygd GPS. Det er et veldig godt og funksjonelt aktivitetsarmbånd med godt design, flotte funksjoner og nyttige apper. Vurderingen er basert på spesifikasjoner, omtaler og andre tilgjengelige kilder.

Aktivitetsarmbånd test: Her er årets vinnere

BILDE PRODUKT
Fitbit Charge 4 med innebygd GPS
Fitbit Charge 4 står frem som vinneren av testen vår på grunn av dens gode design, nyttige funksjoner og rimelige pris. De fleste som ønsker seg et godt aktivitetsarmbånd vil være veldig fornøyd med denne.
SJEKK PRISEN →
Xiaomi Mi Band 5
Dette aktivitetsarmbåndet er et veldig godt budsjettvalg. Her får du mye for pengene, og dette vil fungere veldig bra for de fleste av oss.
SJEKK PRISEN →
Xiaomi Mi Band 4
Dersom du har lyst på et flott aktivitetsarmbånd til en god pris, så er dette et veldig godt valg. Dette er en fin modell som som vil fungere veldig godt når det gjelder å spore aktiviteten din i hverdagen, for en veldig god pris.
SJEKK PRISEN →
Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen Elsa
Dette aktivitetsarmbåndet er perfekt tilpasset barn. Denne modellen fungerer godt, er gøy for barna å bruke og den har et design som helt klart vil slå an hos barna i huset.
SJEKK PRISEN →
Polar Aktivitetsklocka A370 M/L
Denne flotte aktivitetsklokken er perfekt for deg som ønsker å investere mer i en dyrere modell. Dette er ikke bare en aktivitetsklokke, men har mange gode og avanserte funksjoner. På grunn av den høyere prisen er ikke denne modellen riktig for alle.
SJEKK PRISEN →
Fitbit Charge 3
Dette er en god modell med godt design, nyttige funksjoner og en rimelig pris for den gode kvaliteten du får i aktivitetsarmbåndet.
SJEKK PRISEN →
Fitbit Inspire Sangria
Dette er et godt aktivitetsarmbånd som er veldig populær blant forbrukere. Denne modellen er veldig brukervennlig og er derfor perfekt for nybegynnere.
SJEKK PRISEN →
Withings Pulse HR Black v.2
Dette flotte aktivitetsarmbåndet har et veldig godt design og ser veldig flott ut på håndleddet. Det er også veldig enkelt å bruke og fungerer godt.
SJEKK PRISEN →
Garmin Vivofit 4 Black (L)
Denne flotte modellen har veldig godt batteritid, så den er veldig praktisk i hverdagen. I tillegg har den et godt design, og gode funksjoner.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

Aktivitetsarmbånd test: Her er våre favoritter

1. Fitbit Charge 4 med innebygd GPS – Best i test

Fitbit Charge 4 Aktivitetsarmbånd

SJEKK PRISEN →

Best i test

Med denne flotte modellen får du alt du trenger i et moderne og godt aktivitetsarmbånd som er utstyrt med mange nyttige funksjoner og egenskaper som vil komme godt med når det gjelder å sørge for at helsen din er god. Den er utstyrt med en innebygd GPS slik at du alltid lett kan følge med på hvor fort og langt du har gått, løpt eller syklet. Dette aktivitetsarmbåndet er enkelt å bruke, og har lang batteritid på opptil syv dager.

I tillegg til å følge med på aktiviteten din, kan Charge 4 også følge med på søvnen din, og hjelpe deg å forstå hva du kan gjøre for å sove bedre om natten og våkne opp uthvilt. Av alle de ulike, flotte aktivitetsarmbåndene på markedet i dag, gikk denne av med seieren i testen vår siden armbåndet er av god kvalitet, det er brukervennlig, og har et smart og pent design.

Gode funksjoner

Det er ingen tvil om at dette aktivitetsarmbåndet har veldig mange gode og avanserte funksjoner som vil hjelpe deg mye i hverdagen. Ved bruk av Fitbit-appen kan du få full oversikt over din helse og aktivitet og følge med på alt fra næring og væskeinntak til trening og søvn. Charge 4 synkroniserer automatisk med mobilen, slik at du enkelt kan følge med på alt. Aktivitetsarmbåndet er vanntett ned til 50 meter og registrerer automatisk svømmetrening. Det kan brukes både i dusjen og i svømmebassenget. Aktivitetsarmbåndet er utstyrt med touch screen og måler pulsen din døgnet rundt.

Enkel og grei å bruke

Dette aktivitetsarmbåndet er både enkelt og greit å bruke. Det er veldig nyttig at den automatisk synkroniserer seg med appen, og Charge 4 registerer enkelt alt av din daglige aktivitet. Det er også veldig greit at aktivitetsarmbåndet sender deg påminnelser om å bevege deg når det registrerer at du har vært stillesittende i lengre perioder. Samtidig er det nyttig at det er utstyrt med en ikke forstyrr funksjon som kan aktiveres dersom du skal i møte eller må unngå å bli forstyrret av armbåndet av en annen grunn. Designet på dette flotte aktivitetsarmbåndet er også godt, med en lekker utforming som ser flott ut på håndleddet.

Fordeler:

 • Smarte funksjoner
 • Brukervennlig
 • Testvinner

Ulemper:

 • Litt høy pris

LES MER


2. Xiaomi Mi Band 5 – Et prisgunstig valg

SJEKK PRISEN →

All-rounder

Xiaomi Mi Band 5 er en veldig godt all-rounder valg for ditt aktivitetsarmbånd. Den har gode funksjoner og vil hjelpe deg mye med å holde aktiviteten oppe i hverdagen. Dette er et godt valg, hvor du får innovativ og nyttig teknologi som kan brukes med den praktiske Mi Fit-appen som er tilgjengelig for både Android og iOS. Med dette flotte og praktiske aktivitetsarmbåndet får du lett oversikt over hvor mye aktivitet du har hver dag, i tillegg til at du kan følge med på søvnen din, sette alarmer og sette opp planer og gjøremål som armbåndet skal minne deg på.

Nyttig teknologi

Xiaomi Mi Band 5 er utviklet med nyskapende og innovativ teknologi, og har mange gode egenskaper og funksjoner. Denne modellen har enkel lading med magnetisk ladefeste, gir værprognose, viser kalenderpåminnelser til for eksempel møter, viser innkommende samtaler og meldinger og er utstyrt med PPG biosensorer som gir 50% mer nøyaktig pulsmåling enn tidligere modeller.

Dette aktivitetsarmbåndet har en AMOLED-fargeskjerm, Elleve forskjellige treningsmoduser og varer lenge med opptil 14 dagers batteritid. Armbåndet er kompatibelt med både Android og iOS. Produktet følger med på både pulsfrekvens og stressnivå, og utfører også søvnanalyse. Det er vanntett ned til 50 meter og kan fint brukes både i svømmebasseng og dusjen.

Prisgunstig

Dette er et flott aktivitetsarmbånd som er svært prisgunstig, siden den selges billig i forhold til alle de gode funksjonene og det flotte designet man får. Xiaomi Mi Band 5 er et veldig godt produkt, med mange nyttige egenskaper som gjør det enklere å følge med på din daglige aktivitet. Denne modellen er et flott budsjettvalg til en god pris og vil fungere godt for de fleste av oss.

Fordeler:

 • Prisgunstig
 • Innovativ teknologi
 • 11 ulike treningsmoduser

Ulemper:

 • Litt mindre funksjonell enn andre modeller

LES MER


3. Xiaomi Mi Band 4 – Beste budsjettalternativ

SJEKK PRISEN →

Populær modell

Xiaomi Mi Band 4 er en svært populær modell, som faktisk har vunnet flere tester. Dette gode aktivitetsarmbåndet er veldig populært blant mange forbrukere, siden det er et godt produkt som fungerer bra og er nyttig i hverdagen. Armbåndet kommer med en innebygget alarmfunksjon, detaljert søvnanalyse og funksjoner som vekker deg når kroppen din er klar for å våkne.

Det fungerer også som en personlig trener, som kan hjelpe deg med å nå neste nivå uansett hva slags trening du holder på med. Armbåndet er vannbestandig opptil 50 meter, utstyrt med en 2.5D-skjerm og seks ulike treningsmoduser. I tillegg selges dette flotte aktivitetsarmbåndet til en svært god pris, så det er ingen overraskelse at det er populært blant mange.

Funksjonell og allsidig 

Det er flere gode funksjoner i dette aktivitetsarmbåndet. Med Xiaomi Mi Band 4 får du mer enn bare en klokke. Du kan du se hvem som ringer deg og lese meldinger samtidig som armbåndet analyserer pulsen og søvnen din, med pulsmåling døgnet rundt. Det er veldig lett å koble aktivitetsarmbåndet ditt til smarttelefonen via den praktiske Mi Fit-appen, som enkelt vil loggføre og analysere treningsøktene og aktiviteten din.

Rimelig pris for godt design

Xiaomi Mi Band 4 er svært prisgunstig og her får man mye for pengene. Designet er både stilig og pent, i tillegg til at armbåndet sitter godt og komfortabelt på håndleddet. Det flotte aktivitetsarmbåndet har veldig god batteritid, siden produsenten lover at den kan vare i opptil 20 dager. Alt i alt er dette et veldig godt valg for den som ønsker et svært godt aktivitetsarmbånd uten å måtte investere for mye penger i produktet.

Fordeler:

 • Gode funksjoner
 • Enkel i bruk
 • Prisgunstig

LES MER


4. Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen Elsa – Best for barn

SJEKK PRISEN →

Aktivitetsarmbånd for barn

Dette er et flott aktivitetsarmbånd som er spesialutviklet med barn i tankene. Med denne gode modellen får du mye for pengene og et brukervennlig, pålitelig aktivitetsarmbånd til barna. Det funksjonelle armbåndet måler barnas daglige aktivitet, men det gir også påminnelser til daglige aktiviteter, lekser, husarbeid, tannbørsting osv. Med Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen Elsa kan du sammen med barnet ditt sette mål for den nyttige appen og barnet ditt vil kose seg med det morsomme og praktiske aktivitetsarmbåndet.

God design og flott å bruke

For at barn skal ønske å bruke aktivitetsarmbånd og være aktive, er det viktig at armbåndet har et spennende design og er gøy å bruke. Garmin Vivofit Jr. 2 Disney Frozen Elsa er midt i blinken for mange barn, så det kan være lurt å investere i en modell som denne for å motivere barna til å måle aktiviteten sin. Dette solide aktivitetsarmbåndet er vanntett, med en tilpasningsbar fargeskjerm. Batteriet varer et år og du bytter batteriet på egen hånd.

Allsidig og morsom løsning

Aktivitetsarmbåndet er veldig godt utformet for å nå den aktuelle målgruppen. Ikke bare måler dette armbåndet barnas puls, daglige aktivitet og søvn, men den kan også være hjelpsom med andre ting i hverdagen – den kan gi barna påminnelser om de ulike tingene de må huske i løpet av dagen, som leksene og tannpussen. Foreldrene kan etablere oppgaver og belønninger i appen, og ettersom barna oppnår mål som er satt, kan spennende eventyr, spill og ikoner låses opp.

Alt i alt er dette et veldig godt aktivitetsarmbånd for barn, som imponerer med flere ulike aspekter.

Fordeler:

 • Spesialtilpasset barn
 • Solid, vanntett modell
 • Nyttig app
 • Morsomt å bruke

Ulemper:

 • Passer kun for barn

LES MER


5. Polar Aktivitetsklocka A370 M/L – Premium

SJEKK PRISEN →

Premiumvalget

Dette stilige aktivitetsarmbåndet er et godt valg for de som ønsker seg et godt produkt som er fullspekket av gode funksjoner og som i tillegg tar seg godt ut. Polar A370 er både flott i utseende og avansert, med mange gode egenskaper. Denne modellen er perfekt for de som vil investere litt mer i et dyrere aktivitetsarmbånd som vil vare lenge. Samtidig innebærer den høye prisen at Polar A370 ikke passer til alle forbrukere, og mange vil oppleve at en rimeligere modell vil fungere like godt.

Helsefokus 

Dette aktivitetsarmbåndet har fokus på helse. Den er utstyrt med Polar Sleep Plus, som er et avansert og nyskapende søvnanalyse-system som vil hjelpe deg med å både forstå og forbedre søvnkvaliteten din. Armbåndet måler også pulsen din fra håndleddet ditt døgnet rundt, slik at du får en god oversikt over din daglige aktivitet.

Sporty modell

Polar A370 er et slankt og sporty aktivitetsarmbånd med et godt design. Denne flotte modellen kan lett hjelpe deg med å holde en sunn og aktiv livsstil og gjør det enkelt å følge med på din daglige aktivitet. Armbåndet vil hjelpe deg med å trene ved den rette intensiteten, minne deg på å bevege deg når du har vært stillesittende en stund og har gode treningsfunksjoner. Polar A370 er enkel å bruke, og lades med mikro-USB som er nyttig og enkelt.

Fordeler:

 • Avansert teknologi
 • Fokus på helse med mange gode funksjoner, og nyskapende søvnanalyse

Ulemper:

 • Høy pris i forhold til de andre modellene i testen

LES MER


6. Fitbit Charge 3 – Mye for pengene

SJEKK PRISEN →

Smart 

Dette er et veldig godt aktivitetsarmbånd, både med tanke på funksjoner og pris. Den bruker nyskapende og smart teknologi for å hjelpe deg med å holde styr på aktiviteten din hver dag. Den har funksjoner som ligner på smartklokker, et godt batteri, og gode treningsfunksjoner. Den nyttige appen som hører til er en flott ressurs som analyserer dine daglige vaner, søvnen din og gir gode råd og tips.Med denne modellen får du mye for pengene og et flott aktivitetsarmbånd som har mye å by på.

Brukervennlig 

Dette er en fin og brukervennlig løsning som er lett å forstå seg på. Dette er en oppdatert av den populære Charge 2, som har en større skjerm i forhold til forgjengeren. I tillegg er funksjonaliteten oppdatert. Charge 3 gir deg god innsikt i din REM-søvn, og lette og dype søvn. I tillegg har den en stille alarm funksjon som forsiktig vekker deg når kroppen din er klar for å våkne om morgenen.

Den er vanntett, og har ikke en innebygd GPS-funksjon. Denne flotte modellen har et godt design og har også en grei batteritid. Den varer i sju dager selv om den brukes mye. Aktivitetsarmbåndet er lett, siden det er laget av aluminium i stedet for rustfritt stål, og den er utstyrt med en nyttig touch screen.

God til trening 

Fitbit Charge 3 passer veldig godt til de som trives med å trene og ha mye aktivitet, og ønsker å følge med på fremgangen. Med denne gode modellen vil du få alle mulighetene til å måle aktiviteten din både til hverdags og til tyngre treningsøkter. Du vil finne blant annet pulsovervåkning, løping på tredemølle og utendørs, vektløfting, sykling, intervalltrening, svømmemåling, samt en nyttig guide til pusteøvelser. Aktivitetsarmbåndet måler automatisk all aktiviteten i dagen din, så du slipper å registrere aktivitet manuelt.

Fordeler:

 • Nyttig og avansert teknologi
 • Oppgradering av den populære Fitbit Charge 2
 • God til trening

Ulemper:

 • Ingen innebygd GPS

LES MER


7. Fitbit Inspire Sangria – Flott for nybegynnere

Fitbit Inspire Sangria

SJEKK PRISEN →

Perfekt for nybegynnere

Dette er en flott modell som er brukervennlig og som er perfekt for nybegynnere med aktivitetsarmbånd siden den er såpass grei i bruk. Den har gode funksjoner, men er likevel enkel å forstå seg på. Blant annet gir den deg en vennlig påminnelse om at du bør bevege på deg hvis du har vært inaktiv lenge, og oppmuntrer deg til å nå et mål på minst 250 skritt per time – dette er et godt aktivitetsarmbånd som hjelper deg å ha et mer aktivt liv, uansett om du foretrekker å gå tur, sykle, løpe, svømme, gjøre yoga eller andre aktiviteter.

Godt design

Dette aktivitetsarmbåndet har et veldig godt design og ser pent ut på håndleddet. Blenderen er veldig brukervennlig og er enkel å bruke. Den har et minimalistisk design, og er utformet i et elegant, slankt design som passer på enten høyre eller venstre håndledd. To armbånd medfølger, i størrelsene small og large, slik at den kan tilpasses ulike håndledd. Denne flotte modellen har både godt batteritid og en praktisk berøringsskjerm, samt at den er vannbestandig opptil 50 meter.

Funksjonell

Her er det flere gode funksjoner og egenskaper som hjelper deg med å forstå deg på aktiviteten og søvnen din. Fitbit Inspire er en flott og funksjonell modell med flere gode egenskaper og detaljer, som gjør den veldig grei og praktisk å bruke. Den har en Smart Track-funksjon som automatisk registrerer aktiviteten din uten at du trenger å manuelt registrere treningsøkter, som er veldig nyttig og greit. Fitbit Inspire gir deg oversikt over all hverdagsaktiviteten din og måler både antall skritt, distanse som har blitt dekket, antallet aktive minutter og kaloriene du har forbrent. Batteritiden er grei, med et batteri som gir fem dagers brukstid.

Fordeler:

 • Godt og elegant design
 • Veldig god for nybegynnere
 • Nyttige funksjoner

Ulemper:

 • Mindre batteritid enn mange av de andre modellene

LES MER


8. Withings Pulse HR Black v.2 – Best design

SJEKK PRISEN →

Elegant design

Denne modellen er populær blant forbrukere som legger vekt på godt design. Dette stilrene og elegante aktivitetsarmbåndet er veldig greit for de som ønsker å ha en aktivitetsmåler som ikke bare fungerer godt, men også ser flott ut på håndleddet. Det skal jo faktisk brukes hver dag, så det er viktig at du trives med utseendet av aktivitetsarmbåndet. Innfatningen i Withings Pulse HR er utformet i 316L rustfritt stål, og selve armbåndet er i silikon.

Praktisk i bruk

Dette aktivitetsarmbåndet er veldig nyttig og enkel å bruke. Med Withings Pulse HR blir det enkelt å få god oversikt over all den innsamlede informasjonen for å se utviklingen i helsen og aktiviteten din både på kort og lang sikt. Den måler kontinuerlig aktiviteten din, og måler pulsen din døgnet rundt. Armbåndet måler også søvnen din og kan vekke deg når kroppen din er klar til å våkne opp. Informasjonen i Pulse HR synkes automatisk til den nyttige Health Mate-appen, der du kan følge gode treningsprogram og aktiviteter.

God batteritid

Withings Pulse HR har veldig god batteritid, og varer i opp til 20 dager. Det er veldig nyttig å ha et aktivitetsarmbånd som vil vare lenge uten at man må lade batteriet hele tiden. I tillegg er det veldig kjapt og greit å lade batteriet, siden det kun tar to timer fra tomt batteri til fulladet. Her vet du at du vil få et kvalitetsprodukt som vil fungere godt i hverdagen.

Fordeler:

 • Pent design
 • Praktisk og brukervennlig
 • God batteritid

Ulemper:

 • Litt mindre funksjoner og egenskaper enn visse andre modeller

LES MER


9. Garmin Vivofit 4 Black (L) – Best batteri

Garmin Vivofit 4

SJEKK PRISEN →

Nyttig i hverdagen 

Denne flotte modellen fungerer veldig godt når det gjelder å måle aktiviteten i hverdagen din. Dette aktivitetsarmbåndet registrerer når og hvordan du beveger deg og det følger også med på når du ikke beveger seg. Det er jo slik at kroppen trenger å røre på seg, og da kan det være nyttig med gode funksjoner som Vivofits greie diskrete påminnelse om at det er på tide å bevege seg litt. Aktivitetsarmbåndet er utstyrt med en lyssterk fargeskjerm som er lett å lese selv i solskinn når du er ute på tur. Du kan også tilpasse utseendet med ulike temaer og tekst.

Veldig godt batteri 

Dette aktivitetsarmbåndet har et veldig godt batteri. Garmin Vivofit 4 trenger faktisk kun å lades en gang i året, og varer altså i et helt år! Det er et fantastisk batteriliv, og mye mer enn de andre modellene i denne testen. For deg som ønsker et godt aktivitetsarmbånd som vil vare veldig lenge uten at du trenger å bekymre deg om å lade batteriet, er dette det perfekte valget.

Kvalitetsprodukt 

Denne modellen er et veldig godt produkt som er av veldig god kvalitet. Når du kjøper Garmin Vivofit 4, kan du være sikker på at du får et flott og holdbart aktivitetsarmbånd som vil kunne brukes i lang tid fremover. I den nyttige appen Garmin Connect vil du finne oversikten over din aktivitet, søvnkvalitet og kaloriforbruk, der du kan følge med på din aktivitet og helse. Dette er et vanntett og komfortabelt aktivitetsarmbånd som er godt å gå med. Her vet du at du vil få et kvalitetsprodukt, uten at aktivitetsmåleren er for dyr i pris.

Fordeler:

 • Fantastisk batteri
 • Nyttige funksjoner
 • God kvalitet

Ulemper:

 • Mindre funksjoner og egenskaper enn noen andre modeller

LES MER


Hvorfor kjøpe et aktivitetsarmbånd?

Aktivitetsmålere har i nyligere tid blitt svært populære, siden det gjør det både enklere og mer spennende å være i aktivitet. Hvis du lurer på hvor mye du beveger deg, hvor mange kalorier du brenner i løpet av dagen din og om treningsøktene dine forbedres over tid, kan det være lurt å investere i et godt aktivitetsarmbånd.

Det er veldig greit å bruke aktivitetsarmbånd, siden informasjonen automatisk synkroniseres med smarttelefonen din via en nyttig app. I tillegg til aktiviteten din, måler disse nyttige produktene også søvnkvaliteten din. Dette gir deg en god oversikt over treningsøktene dine og ditt generelle aktivitetsnivå.

Hva kan aktivitetsarmbånd gjøre for deg?

Trening, helse og det å være i aktivitet i hverdagen er viktig for mange av oss. Et godt aktivitetsarmbånd kan hjelpe deg mye med å holde aktiviteten i hverdagen, i tillegg til å få oversikt over og innsikt i dine aktivitetsvaner og søvnvaner. Om du velger en modell som kan sende deg påminnelser når du har en treningsøkt planlagt eller du har vært inaktiv for lenge, kan du få det sparket du trenger for å komme deg i gang med aktivitet.

Uansett om du ønsker å holde følge med fremgangen når det gjelder treningsøkter eller om du kun ønsker å få oversikt over hvor mange skritt du går hver dag.

Dette bør du tenke over når du skal kjøpe aktivitetsarmbånd

Det finnes mange ulike aktivitetsarmbånd på markedet i dag og det er stor forskjell på prisnivå, yteevne, motorkraft, funksjoner og design på de tannbørstene. Det er også stadig nye og oppdaterte modeller som introduseres på markedet. Hvilken modell som passer best for deg kommer an på både hva du ønsker og trenger når det gjelder funksjoner og hvilket budsjett du har. Det er derfor lurt at du gjør litt research og tenker over flere forskjellige aspekter ved dette før du bestemmer deg for hvilket aktivitetsarmbånd du vil kjøpe.

Noen aktivitetsarmbånd er ikke utstyrt med innebygd GPS, men bruker GPS-en som allerede er i smarttelefonen din. Hvis du foretrekker et armbånd som har en GPS innebygd bør du sjekke dette i produktbeskrivelsen for de ulike modellene.

Pass på at du gjør litt research før kjøpet ditt og finn ut hvilke merker som er tilgjengelig. Slik kan du forsikre deg om at du kjøper et produkt fra et anerkjent, godt merke som er til å stole på.

Batteritiden for aktivitetsarmbåndet er helt klart noe du bør undersøke, siden det er mye variasjon i hvor lenge de ulike armbåndene varer. Noen varer kun et par dager mellom hver ladetid, mens noen faktisk varer så lenge som et helt år.

Funksjoner

Dersom du leser litt om de ulike aktivitetsarmbåndene som er tilgjengelig på markedet i dag, vil du kjapt finne ut at det er stor variasjon i funksjonene og egenskapene til de ulike modellene. Siden det er mange flotte gode modeller tilgjengelig, er det viktig å tenke over hva du ønsker og trenger av funksjoner i produktet du kjøper, slik at du kan finne modellen som passer best for deg og dine behov.

Dersom du trenger litt ekstra motivasjon for å komme deg i aktivitet, vil nok en modell som kan sende deg påminnelser og oppmuntring for å komme deg opp av sofaen og ut på tur eller trening være flott for deg. Mange av de gode aktivitetsmålerne i denne testen tilbyr både aktivitetsvarsler og treningstips, i tillegg til mye mer.

Hvis du ønsker å bruke aktivitetsmåleren i vann, for eksempel dersom du liker å svømme eller ofte ønsker å dusje eller bade med armbåndet på, er det lurt å sjekke at armbåndet du kjøper er vanntett. De fleste aktivitetsarmbåndene har denne gode funksjonen, men det er variasjoner i hvordan dette fungerer – noen av dem tåler kun skylling i vann, mens andre fint kan være lenge i vannet.

Du bør også tenke over hva budsjettet ditt er og hva slags modell du har råd til å kjøpe. Det finnes mange gode aktivitetsmålere i ulike prisklasser, til ulike formål og behov i hverdagen. Generelt kan vi si at man må betale litt ekstra for veldig god kvalitet, men testen vår her viser at man fint kan få kjøpt et fantastisk aktivitetsarmbånd på budsjett også.

Hver enkelt må bestemme hva man ønsker i aktivitetsmåleren sin, og man må vurdere om man må ha det nyeste innen teknologi og funksjoner, eller om man ønsker en mer basismodell. Det kan jo alltid være en god ide å investere mer penger i godt utstyr for å måle trening og aktivitet for å sikre at man får et kvalitetsprodukt med god holdbarhet, men samtidig er det jo meningsløst å betale mye for en veldig nyskapende modell om du egentlig ikke trenger alle de spennende og moderne funksjonene.

Aktivitetsarmbånd test